Dayıda yapıştırabilir, ondan niye istemiyon![]()
Dayıda yapıştırabilir, ondan niye istemiyon![]()
ben akşam kapanışa doğru tahtalarımı seçiyorum badem sisteminde endeks grafiğine de bakıp sabah ya satıyorum yada en fazla kardaysam 2 gün bekliyorum yolluyorum , diğer fonlanacak tahtayı bulmaya bakıyorum.
17.00 dan sonra 20.00 kadarda ABD borsasında takılıp dükkanı kapatıyorum.
zaten portföy gram altın ve ppf ile sepette yeter bak geçen ne dedin ciner hasta sağlık olmadıktan sonra hiç birşeyin önemi yok.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bugun ana makina kuş gözüküyor boing spordan dolayı katar sporda bozmazsa tahtada bugun badem bofası destek verirse bugun oyunda yer alır gibi duruyor kuş 332 üzeri kalabilirse yukarı bir atak gelebilir bakalım neye karar verecek , yalnız bankalarda satış ağırlıklı hareketler mevcut 2. yarı yukarı yeşil hareketler konuşma vakti yaklaştıkça pıst 100 voliliye yapabilirler yalnız bu mıy mıy hareketler devam ettikçedaha önce belirttiğim 240 dk intikatörler ve momentum bozuluyor bakalım neye karar verecekler.
- 2019'da denedim 2020, 2021, 2022'de denedim; şimdi de deniyorum.
- Neyi oovlum?
- Borsada para kazanmayı...
ABD gezisine fazla anlam yükleniyor hafta başından beri beklentisi olan tahtalar fiyatladı vade sonu dikkatli olmakta fayda var kısa vade yeni bir hikaye yok , iç siyasetteki belirsizlikler devam ediyor sabah kendimce nedenini yazdım ekim ayı ile beraber belediye başkanları yargılanmaya başlanacağı söyleniyor bu ayda yine ınsıder üzerinden oynak olur , 1 eylülden beri piyasayı hisse senedi fonlarına yaptırıyorlar badem bofası açıkla karşı işlemlerle 4 milyar satış yapıyor pıst 100 %1 yukarda kapanıyor ,yapı kaçç gündür hacimde badem bofasını geride bırakıyor onların bacaklarınıda açınca hacimler oldu 150-200 milyarlar .
ABD ve Avrupa borsalarında durgunluk bir bekleyiş mevcut Trump geçen borsaların yüksek olduğunu söyledi kısa vede ekim ayı ile bir düzeltme gelebilir mi diye düşünüyorum bu borsa ucuz hisse alın diyen adamdı 3-5 ay önce ben bu beklentime göre ekim stratejimi yaptım.
bakalım yaşayıp görücez.
Yer İmleri