Sayfa 326/463 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 3702 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Aşırı şişik hisselerin çoğunda , uyarılarımı yapıyorum. Çünkü , sonradan onların , herşeyimi kaybettim , mahvoldum , şeklindeki yazılarını okumak beni çok üzüyor...... Bu uyarı yazılarımı yazmakla , sevap işlediğimi de düşünüyorum.

Esasen , şişirilmiş hisselere , ky. düşünmeden atlamasa , spekler de hisseleri böyle şişrmeye cesaret edemezler. Çünkü mal ellerinde kalır. Hiçbir şey kazanamazlar. Ama spekler de biliyor ki , bu tür, % 20 pirimler yapan , şişik hisselere atlayan çok oluyor. Spekler de , bu işlerden büyük paralar kaldırıyorlar. Geride ise , herşeyini kaybetmiş , gözü yaşlı insanlar kalıyor. Bu tür hisselerle oynayanlar ,belki birkaç kez kazanırlar , ama oyunun sonunda , bütün kazandıklarını ve sonra da sermayelerini tamamen kaybedip , borç batağına girerler. Onların yaptığı , borsada yatırım değil , kumar oynamaktır. Kumarda ise , adama , önceleri biraz kazandırırlar , sonra da elinde nesi var, nesi yok , hepsini alırlar.

Yazdıklarınızda haklısınız ama bana göre oyun bitmedi. Bitseydi tabanı açıp can yakarlardı. Burada oyun devam edecek ama lütfen dibe gelince caktum cuktum yazarkem çıkarken de yazalım. Ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Uyarı için gelenler çoğaldı o vakit dönüş yakındır

*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızda haklısınız ama bana göre oyun bitmedi. Bitseydi tabanı açıp can yakarlardı. Burada oyun devam edecek ama lütfen dibe gelince caktum cuktum yazarkem çıkarken de yazalım. Ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Sayfa 317 de hisse, yükselirken , tavandayken ve 63,80 TL. lerdeyken yazdığım yazıyı okursanız , bana daha da hak verirsiniz. Belki tesadüf , ama ben yazıyı yazdığımın ertesi günü %15 lik , ilk düşüşünü yaşadı. Maalesef ,az okuyoruz.

5. Sayfa 317 deki, hisse tavan tavan giderken ki yazımı aşağıya kopyalıyorum

07-11-2019, 16:32#2529 AvatarıBy Akıl By Akıl şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    713

Defter değeri 2,66 TL. şu anki fiyatı 63,80 TL. Ederinin 25 Katına yakın fiyattan işlem görüyor. İleride çok kişinin canı yanacak. Orta ve uzun vadede 4-5 TL. lere kadar inebilir.

Neden 4-5 tl
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Sayfa 317 deki, hisse tavan tavan giderken ki yazımı aşağıya kopyalıyorum

07-11-2019, 16:32#2529 AvatarıBy Akıl By Akıl şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    713

Defter değeri 2,66 TL. şu anki fiyatı 63,80 TL. Ederinin 25 Katına yakın fiyattan işlem görüyor. İleride çok kişinin canı yanacak. Orta ve uzun vadede 4-5 TL. lere kadar inebilir.
    *Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

7.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Neden 4-5 tl

Sermaye

850.000.000,00
    Öz Sermaye

2.258.708.000,00
    Defter Değeri

2,66
    Fiili Dolaşım Oranı

0,92
    Piyasadaki Senet Sayısı

7.820.000,00
    Piyasa Değeri / Defter Değeri

12,62
    Fiili Dolaşımdaki Hisse Sayısı

7.820.000
    Mali Tablo Dönemi

2019-9
    En Son Dönem Karı

359.664.000,00
    İşlem Gördüğü Pazar

1. Ulusal Pazar
    Şirket Profili
    Ünvan :TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş
    Faaliyet Alanı :Bankacılık

Yukarıda görüldüğü gibi defter değeri 2,66 TL. ama karı güzel olduğu için , ben 4-5 TL. lere kadar inebilir dedim.
    Borsamızda benzer rasyolara sahip olup da defter değerinin yarısı fiyattan işlem gören hisseler bile var. Bunun böyle yüksek fiyatta seyretmesinin , bana göre sebebi , şirketin halka açıklığı çokaz , bundan yararlanarak spekler halka açık kısmın büyük çoğunluğunu , hisse ucuz fiyatlardayken, toplayıp ele geçirmişler ve şimdi de istedikleri gibi hareket ettirebiliyorlar.

Bu muhasebeciler neden zengin değil
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Sermaye

850.000.000,00
    Öz Sermaye

2.258.708.000,00
    Defter Değeri

2,66
    Fiili Dolaşım Oranı

0,92
    Piyasadaki Senet Sayısı

7.820.000,00
    Piyasa Değeri / Defter Değeri

12,62
    Fiili Dolaşımdaki Hisse Sayısı

7.820.000
    Mali Tablo Dönemi

2019-9
    En Son Dönem Karı

359.664.000,00
    İşlem Gördüğü Pazar

1. Ulusal Pazar
    Şirket Profili
    Ünvan :TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş
    Faaliyet Alanı :Bankacılık

Sayfa 326/463 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •