Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Su anda fonet 5,95 da dondu kaldı, tam o anda burdaki hareket başladı aşağı, galip ne adammış ama, günlük 1000 kademe yukarı veya aşağı yapabiliyor ve spk hiç birşey demiyor. Bu tur fiyat hareketi başka yerde yok arkadaş....bakal im burayı iyice dagitacakmi yoksa burayı tekrar 3 üzerine mi atacak önümüzdeki günler bakıcaz artik.
bugün bir yoklama daha çektiler, anlasildiki mertro daki mallar sadece kendinin değil, diğer kurumlarda da var mali belli oldu. Zaten bu adamın olduğu yere aklı başında büyük yatırımcılar girmez kolay kolay an ak ky gelir...ben burdayım nefesim kesilmedi diyor hâlâ, bir fikrim var ama bende kalsın bakalım simdilik.
Kuruttu lanet olasica nerden girdim. Ama serinkanlılıkla izliyorum bir delilik yapmicam. Kaçış fırsatı vermeden düşüyor. İllaki gelecek gösterecek kendini
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri