Sayfa 326/682 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,200 milyon lot var gedikte sanırım, geçen gün biri 200 bin lotu var ortalaması 1,80 diyordu acep 8 den niye satmadı hala bekletiyor elinde diye, galiba kafaya yeni dank etti, satışa geçti.
    Kardeş kafaya dank etme falan değıl.... dert dava sendekı bendekı malı almak.... bırakalım ıstedığı gıbı oynasın....ben vakıt geçrmek ıçın ızlıyorum....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    barajın kapağı açıldı....
    Rogar kapağı gibi geldi bana

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Rogar kapağı gibi geldi bana
    Doğru..Pis kokulu ..Nereye kadar yolculuk? Geldiği yer mi yoksa?

4.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Doğru..Pis kokulu ..Nereye kadar yolculuk? Geldiği yer mi yoksa?
    Geldiği yere dönerciler de geldi sonunda ekip tamam,yaşasın açıkçılar...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Su anda fonet 5,95 da dondu kaldı, tam o anda burdaki hareket başladı aşağı, galip ne adammış ama, günlük 1000 kademe yukarı veya aşağı yapabiliyor ve spk hiç birşey demiyor. Bu tur fiyat hareketi başka yerde yok arkadaş....bakal im burayı iyice dagitacakmi yoksa burayı tekrar 3 üzerine mi atacak önümüzdeki günler bakıcaz artik.

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Su anda fonet 5,95 da dondu kaldı, tam o anda burdaki hareket başladı aşağı, galip ne adammış ama, günlük 1000 kademe yukarı veya aşağı yapabiliyor ve spk hiç birşey demiyor. Bu tur fiyat hareketi başka yerde yok arkadaş....bakal im burayı iyice dagitacakmi yoksa burayı tekrar 3 üzerine mi atacak önümüzdeki günler bakıcaz artik.
    3 üzeri belki atar ama , o zamana kadar almadık bir donumuz kaldı. O zamana Kadar onuda alır.

7.  Alıntı Originally Posted by Nrtn Yazıyı Oku
    3 üzeri belki atar ama , o zamana kadar almadık bir donumuz kaldı. O zamana Kadar onuda alır.
    bugün bir yoklama daha çektiler, anlasildiki mertro daki mallar sadece kendinin değil, diğer kurumlarda da var mali belli oldu. Zaten bu adamın olduğu yere aklı başında büyük yatırımcılar girmez kolay kolay an ak ky gelir...ben burdayım nefesim kesilmedi diyor hâlâ, bir fikrim var ama bende kalsın bakalım simdilik.

8. Kuruttu lanet olasica nerden girdim. Ama serinkanlılıkla izliyorum bir delilik yapmicam. Kaçış fırsatı vermeden düşüyor. İllaki gelecek gösterecek kendini

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 326/682 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •