Sayfa 326/499 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Bu patrondan bir halt olmaz ben çoktan bıraktım, vazgeçtim bedelsiz verse de düşündüğünüz kadar bir halt olmaz . Yeni fabrikada imalatın kar marjlarını dönemsel kar daki artışları hele bir görelim diye ilgimi kestim. Satış hacmi olmalı yeni fabrkadan ihracat yapılmalı cironun kar daki artışı görülmeli. Kısaca Yeni fabrikada 2 - 3 dönem bilanço görmek lazım. Enflasyon muhasebesinin etkilerini de anlamlandırabileceğiz. O zamana kadar bekleyecem. CCola TTRAK AGHOL EFES Cimsa Egeen Ecilac (Alark defnettik).
    Herkese hayırlı akşamlar.

Dip NoT: İçki içmek akıl fakiri işidir, Ben gurmeyim hem seçerim hem tadarım,
    Sen onu bunu birak Ganalı CCola da neler oluyor haber var mı sende ?
    Varsa Özelden . Bende Falda çıktı, Bedelsizin tarihini atarım belki
    Son düzenleme : Baygeorge; 06-11-2024 saat: 18:45.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Trumpın 8 Kasım 2016da seçimi kazanıp 20 Ocak 2017de yemin edip törene başladığı günü kadar Egeen grafiği

Kontrolmatik ve Egeen takibe değer bu yeni dönemde!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Abdülkadir Bey,seri üretime geçildi iyi güzel de fabrikanın açılışı için bir program düzenlenecek mi?Yönetim kurulunun bir düşüncesi var mı?O kadar bekledi millet Keçiören metrosu açılışı gibi olursa güzel olur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. sn spek 4. günün sonunda şafağa pardon tavana bak istediğin lotlar orada
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    iştiraklere bakar mısınız?Bir birliktelik düşünürler mi otokar ile egeen?

6. Benim attığım fotolar çıkmadı sen anlamış yapıştırmışsın sn filozof ve anladın sen onu
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Benim attığım fotolar çıkmadı sen anlamış yapıştırmışsın sn filozof ve anladın sen onu
    millet cin olmuş veriyor gazı yazıyor 800 lotla tahta yapacagını sanıyortık tık tık eyi günler!

https://www.youtube.com/watch?v=QiMechoyEJY

8. Yalnız alıma mal girmiş satışa değil...

Sayfa 326/499 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •