Sayfa 327/373 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon
Arama sonucu : 2980 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Aynen öyle üstad...
    İşlemlerin anlaşılır bir tarafı yok..
    Kademeler yine boş sanırım..
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

2. Kredili pozisyon açtım, çerezlik.. 23,60-68 aralığından..
    Bi zar da ben atayım...

3.  Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Aynen öyle üstad...
    İşlemlerin anlaşılır bir tarafı yok..
    Kademeler yine boş sanırım..
    Tavana kadar 179 bin lot var, şeytan diyor bas tuşa al ne varsa...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Geçenlerde bir kaç kademeye 10-15'er bin lot alış girdim denemek için, anında karşıya 25-30 binlik emirler koydular BOFA'dan...Şirketin sahibi eski borsacı Turgay Ciner olmasa bu ekibin ağzına ...dım ama korkuyorum...Aylardır çevirdikleri hepi topu 1 milyon lot...Şöyle sağlam 3-5 yatırımcı olsa anahtarlarını alırız elinden ama yok maalesef.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir kaç kademeye 10-15'er bin lot alış girdim denemek için, anında karşıya 25-30 binlik emirler koydular BOFA'dan...Şirketin sahibi eski borsacı Turgay Ciner olmasa bu ekibin ağzına ...dım ama korkuyorum...Aylardır çevirdikleri hepi topu 1 milyon lot...Şöyle sağlam 3-5 yatırımcı olsa anahtarlarını alırız elinden ama yok maalesef.
    Üstad ben küçükkkk yatırımcıyım...
    800/1000 adet civarı sürekli tutuyorum..
    300-500 adetlerle kredili alıp veriyorum..
    Vatandaşlar!!! buraları da takip ediyor sanırım..

6. Zannetmem ki takip etsinler...Tamamen zamana oynuyorlar yoksa şirketteki olası gelişmeler için tek bir söz sahibi sayın Turgay bey...Yeter ki istediğimiz haberler gelsin üstadım...Bekliyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir kaç kademeye 10-15'er bin lot alış girdim denemek için, anında karşıya 25-30 binlik emirler koydular BOFA'dan...Şirketin sahibi eski borsacı Turgay Ciner olmasa bu ekibin ağzına ...dım ama korkuyorum...Aylardır çevirdikleri hepi topu 1 milyon lot...Şöyle sağlam 3-5 yatırımcı olsa anahtarlarını alırız elinden ama yok maalesef.
    Aman hocam ciner gibi borsacının tahtasına pasife emir mi girilir, alacaksan paçal yapıp aktiften topla satarken de pasife yazmak tehlikeli bu gibi hisselerde ki tecrübelisiniz anladığım. Kolay gelsin.

8. Tahta zaten toplu, haliyle ben de dahil gereğinden fazla mal almaya kimse yanaşmaz...Geride de yazmıştım buradaki pozisyonumu CANTE kârı ile yani sıfır maliyetle açtım...Zaman sorunum da yok...Bilanço ve rapor eli kulağında bugün yarın gelir...Durum değerlendirmesini ona göre yaparız...Zaten genel kurula kadar rapor ve tatmin edici bir açıklama gelmezse toplantıya da gitmem...Çapsız 3-5 tane adamın kaprisini çekemem...Gereksiz yani...

Sayfa 327/373 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •