Sayfa 327/1223 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

kılıçdaroğlumu, ince mi? halk a sırtını dön, delegeye yasla. ooh ne güzel on dönüm bostan yan gel yat osman

https://www.youtube.com/watch?v=iv01v6fwRLA
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Kilicdar kesinlikle Erdogan in adami.
    %1 oy aliyor ordan vermiyorlar.
    Ince ikinci tura gecse de vermezlerdi.
    Yine de en hassas noktadan muhalefleri yari yolda birakip akp ye can veriyor chp
    Aman dayı dur ne yapıyon teşhir etme adamımızı ayıp yav.Kemal bey başkandır başkan kalacak hehehe.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    söyle bir arastırdım..benden alıdıgı ürünle para kazanması zor komisyon oranlarına bakılırsa..haa ben yapsam para kazanırım..ama ben zaten mevcut işime zor yetişiyorum..birde o işe odaklanmam zor..ona şöyle bir tavsiyede bulundum..biz manisanın turgutlu ilçesindeyiz ..sonuçta kasaba burası ve köyleri çok ...köylülere tarhana ve erişte yaptır ..ambalajla üretim izni al..karmajı yüksek oldugu için interten satabilirsin..kentli nufus sonuçta kırsal kökenli oldugu için özlüyor bu tip tatları..evlerinde de yapması kolay degil..o zaman belki para kazanılır...fakat bu işten ev geçindirlir mi ? hayır asla..en fazla ek gelir olabilir..
    Sizin orada zeytin bahçeside baya vardı bir tanıdığım var orada oteli ve zeytin işiyle uğraşıyor Turgutlu’da bilinen bir oteli var hemen girişte
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Ben şahsen bir seçmen olarak kaliteli muhalefet her zaman istemişimdir ama malesef ülkemizde bu yok

CHP bana göre muhalefetlik yapamıyor daha doğrusu iyi olanada kötü olanada hayır diyor böyle particilik olmaz arkadaş bunların derdi devlet yönetmek değil koltuk kaybetmemek açık ve net

Kaç seçin kaybetmişsin Hale’n başarılı gibi geziniyor ya genel başkan ona ayar oluyorum

50/90 arası vekil garanti yerlerden vekil olup maaş almaktan başka bir nane yapmıyorlar

Hele sırf Erdoğan gitsin diye şu hdp ye yakınlaşması YÖK mü hasta ediyor milleti

En yakın seçim de Baraj altı bekliyorum zaten bu tavırla belediye başkanlık seçimlerinde işleri çok zor adamlar hatasını anlamak yerine başarılı ayaklarına yatıyorlar göreceğiz seçimde oyu dahada düşer

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Yine kabak cehape'ye patlamış. Yok hdpye yanaştı yok kürtlere yanaştı o yüzden oy kaybetti diyenler var.
    Size şu kadarını söyliyim cehape yarın çıkıp Yunanistanı alsın, oy oranı yüzde 30 çıkar maksimum. Akp yarın gidip fetöyle barışsa veya yeni bir kürt açılımı yapsa minimum yüzde 40 çıkar.
    Bizim millet paraya ranta tüketime devam edeyim derdinde. Evim arsam yine çok para etsin. Ev inşaat yapılsın derdinde. Yoksa endüstri 4.0mıs, cocugum matematik ögrensinmiş milletin umrunda degil.

Yani chpnin aldığı oya bahane çok. Kılıçdaroğlu gitsin baykal gitsin sürekli siyasi çalkantılar. Konu siyasi degil arkadaş, konu toplum beklentilerinin çok farkli olmasi. Yarın Atatürk gelsin yine Tayyip'e kaybeder. Çok net.

Ayrıca son demokratik seçim hakkı idi. Artık geçmiş ola. Herkes akp'ye yanlamaya başlamıştır. Oy oranları artarak Türkmenistandaki gibi %96 ile secilmeye doğru evrilecek.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ben şahsen bir seçmen olarak kaliteli muhalefet her zaman istemişimdir ama malesef ülkemizde bu yok

CHP bana göre muhalefetlik yapamıyor daha doğrusu iyi olanada kötü olanada hayır diyor böyle particilik olmaz arkadaş bunların derdi devlet yönetmek değil koltuk kaybetmemek açık ve net

Kaç seçin kaybetmişsin Hale’n başarılı gibi geziniyor ya genel başkan ona ayar oluyorum

50/90 arası vekil garanti yerlerden vekil olup maaş almaktan başka bir nane yapmıyorlar

Hele sırf Erdoğan gitsin diye şu hdp ye yakınlaşması YÖK mü hasta ediyor milleti

En yakın seçim de Baraj altı bekliyorum zaten bu tavırla belediye başkanlık seçimlerinde işleri çok zor adamlar hatasını anlamak yerine başarılı ayaklarına yatıyorlar göreceğiz seçimde oyu dahada düşer
    ---------------------------

Soylediklerine katiliyorum ancak bu ulkede HDP ye bu kadar imtiyaz veren parti CHP degil AKP dir.

Simdi AKP ve MHP bir olmus CHP yi HDP yi meclise sokmakla sucluyor, secmenine sorgulayin diyor

Peki Milliyetciligi ayaklar altina alan, teroristleri davulla zurnayla karsilayan AKP yi secmeni hic sorguladi mi bugune kadar

MHP hangi gurur ve ozveri ile AKP nin kuklasi oldu.

AKP VE MHP secmenleri nasil bir tepki koydular.

Oyle anlasiliyor ki kimsenin pekte umurunda olmamis.

Kisi kendinden bilir isi.

------------------
    CHP bugune kadar FETO ye FETO demis, Ergenekon, Balyoz davalarinda askerlerin yaninda yer almis. Bir cok kararda AKP yi engellemeye calismis. Bugun AKP, CHP yi az biraz dinlese idi ne 15 temmuz olurdu, ne de binlerce feto magduru ortaya cikardi. O yuzden AKP secmeni CHP yi suclamadan once "ya bizde az bok yemedik, ulkeyi bu noktaya biz getirdik" diyebilmesi lazim. Eger bunu diyemiyorsa CHP hakkinda soylediklerinin hicbir inandiriciligi olmaz.

Ha CHP nin HDP ile ittifak yapmasina gerek yok. Hatta hicbir platformda bir araya gelmesine bile gerek yok. Bazi CHP secmenleri yine gider HDP ye oy verirler, cunku CHP secmeni AKP ve MHP secmeni gibi degil, bir dayatma yapamazsin.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ---------------------------

Soylediklerine katiliyorum ancak bu ulkede HDP ye bu kadar imtiyaz veren parti CHP degil AKP dir.

Simdi AKP ve MHP bir olmus CHP yi HDP yi meclise sokmakla sucluyor, secmenine sorgulayin diyor

Peki Milliyetciligi ayaklar altina alan, teroristleri davulla zurnayla karsilayan AKP yi secmeni hic sorguladi mi bugune kadar

MHP hangi gurur ve ozveri ile AKP nin kuklasi oldu.

AKP VE MHP secmenleri nasil bir tepki koydular.

Oyle anlasiliyor ki kimsenin pekte umurunda olmamis.

Kisi kendinden bilir isi.

------------------
    CHP bugune kadar FETO ye FETO demis, Ergenekon, Balyoz davalarinda askerlerin yaninda yer almis. Bir cok kararda AKP yi engellemeye calismis. Bugun AKP, CHP yi az biraz dinlese idi ne 15 temmuz olurdu, ne de binlerce feto magduru ortaya cikardi. O yuzden AKP secmeni CHP yi suclamadan once "ya bizde az bok yemedik, ulkeyi bu noktaya biz getirdik" diyebilmesi lazim. Eger bunu diyemiyorsa CHP hakkinda soylediklerinin hicbir inandiriciligi olmaz.

Ha CHP nin HDP ile ittifak yapmasina gerek yok. Hatta hicbir platformda bir araya gelmesine bile gerek yok. Bazi CHP secmenleri yine gider HDP ye oy verirler, cunku CHP secmeni AKP ve MHP secmeni gibi degil, bir dayatma yapamazsin.
    Abi Benin laflarım sana değil öncelikle beni yanlış anlama lütfen

Yani hdp ye oy verdin die sana söylenmiyorum

Benim kızdığım nokta şudur

Benim en yakın arkadaşlarım var Kürt devletini milletini ülkesini seviyor hain değil

Hdp pkk ya terör demedikçe arasındaki bağı kopartmadıkça ben hdp ye saygı duymuyorum yanlış anlama

Ben açılım olayının yanlış olduğunu her zaman söyledim silah Sıkan askerimize polise adamla masaya oturulmaz

Ak parti bu konuda yanlış yaptı ama 4/5 bin tane silahlı teröristi imha etmesinine bildi

Misky Moment ne diyor BUYUMENIN YUKSEK SEYRETTIGI ISTIKRARLI DONEMLERIN SONU ISTIKRARSIZLIK VE COKUSTUR.

Eger AKP 2013 de BERNANKE nin mesajini dikkate alip onlemini alsa idi ekonomi bugun bu noktaya gelmeyecekti, ancak AKP de biliyor ki kemer siktiklari zaman oy kaybi yasayacaklar. Bu yuzden tercihlerini secmenin oyuna karsilik ulkenin ekonomik krize suruklenmesine goz yumarak yaptilar. Bugune kadar aldiklarini zaten aldilar. 3. sulaleden akrabalari bile zengin oldu.

Bu da yetmedi ulke 20 - 30 yilligina ipotek edildi.

Bunlari zaten herkes biliyor. Kimseninde pek umurunda degil. Herhangi bir ekonomik krizde en cok etkilenecek kesim yoksullar ve dusuk gelirli kesimler. Bu insanlar zaten AKP secmeni cogunlukla. CHP li secmenler cogunlukla okumus, mevki ve para sahibi olan burjuva takimi daha cok. Bu kesime krizde bir sey olmayacagi gibi, daha da zengin olma ihtimalleri var.

Nasil AKP ile FETO birbirini yillarca besleyip en sonunda dusman oldular ise AKP secmeni ile AKP de ekonomik krizde ayni duruma dusecekler.

Sayfa 327/1223 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •