Sayfa 327/343 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon
Arama sonucu : 2743 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bu borçların sebebi de starın bilmem kaçını alıcam diye oluşturulan borçlar değil mi? Bir sürü borç edinildi star sebepli, arada borçlar ödenmiyor diye, petlim limanı haczolunmuş gibi oldu, akabinde o limanla dünyanın en büyük lojistik şirketi ile anlaşma yapıldı.
    Sok kafasını borca sonra malı elinden al, edindirdiğin borç sebepli olan stardanda zırnık koklatma!
    Ha birşeyler düzeliyormuş gibi göstermeye çalışmamaksa niyet eyvallah. Ama göster temettüyü o zaman! Asıl iyi niyet varsa onda. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Gerdek gecesi dedin aklıma geldi.
    Kıssadan hisse
    Bir arkadaşım 2010 yıllarında bir hisse alıyor belki 2009 da olabilür tam yılını hatırlayamadım.
    Almış, almış, almış bir yıl boyunca bayağı 1 lot biriktirmiş sonraki 2.yıl artık eskisi kadar almamaya başlamış hatta ulan rızaa ulan rıza yaktın beni diye arada içinden söylenmeye başlamıştı, bende sordum noldu deye o da hissesinin hiç gitmediğini hatta düştüğünü aylarca ölü toprağı serpilmiş gibi yattığını söyledi, adı ne şu hissenin dedim işıklar ambalaj dedi, gel zaman git zaman günler günleri aylar ayları yıllarda yılları kovalarken 5 yılı geçmiş bizim arkadaşta artık borsaya küsüp hisseden umudunu yitirip eskisi kadar ekrana bakmaz oldu hatta hissesi düşmüşmü çıkmış mı açıp bakmıyordu bile, neyise lafı uzatmayım bunun hissesi birleşti falan adı ieyho diye değişti derken tam 10 yıl sonra gıbraşmaya hayatta olduğunu göstermeye başladı.
    Şimdi arkadaşa soruyorum nasıl keyfin yerine geldimi diye, halen kızıyor.
    Kimbilir ne zorluklar çekti, dile kolay 15 yıl, belkide 20 yıldır bilemiyorum.
    Neden anlattım onuda bilmiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

3. Şirket sağlam ise,
    Sen göremesen bile çocukların görür ve sonunda gerdeğe girer
    Hamdım Piştim Yandım

4. Top gibi oynatiyorlar ortamı. Oynat yavrum. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bi gözümüz endekiste,
    İyide abi bu endekisten çok düşüyor
    Ne olmasını bekliyordun ki
    Hamdım Piştim Yandım

6. Çok düşenler kalkamamisti geçen gün ve dün, bugünde yerden kalkamayanlara bir tekme daha vurdular. Şimdilik bu o darbelere maruz kalmadı, hacıyatmaz şeklinde dayak yiyiyor. Yedikçe kalkmıştı, bugün nasıl olucak diye bekliyoruz. Ytd

7. İran a sıra geldimi. abd donusu iranli is adamlarinn varliklarina el konulmus. Seviyor bizim kereta bu isleri zaten.

Sayfa 327/343 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •