Sayfa 328/581 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Dediğimi yapmaya kısmen başladım yeni maliyet 1,17 . Birşey merak ettim hergün böyle düşüyor ya bu çöp 1 TL nin altına düştüğünde nasıl yapılacak o sermaye arttırımı mesela 0.98 olan hisseye 1 TL den bedelliye katil sana 0.98 lık hisseyi 1 TL den verelim mi diyecekler sonra 0.99 a mi ortalayağız fiyatı, soru biraz lakayıtlık içermekte ama, cidden nasıl olacak o iş bilen varsa cevaplasın lütfen

2.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Dediğimi yapmaya kısmen başladım yeni maliyet 1,17 . Birşey merak ettim hergün böyle düşüyor ya bu çöp 1 TL nin altına düştüğünde nasıl yapılacak o sermaye arttırımı mesela 0.98 olan hisseye 1 TL den bedelliye katil sana 0.98 lık hisseyi 1 TL den verelim mi diyecekler sonra 0.99 a mi ortalayağız fiyatı, soru biraz lakayıtlık içermekte ama, cidden nasıl olacak o iş bilen varsa cevaplasın lütfen
    Hırsızlığın adı borsaya açılmak olmuş kar açıklamış, borçları azaltıp yapılandırmış, diplerde diyerek bizde girdik 10 ay içinde 2.bedelliyi patlatınca bir araştırdık ki önceki tarihlerde şirkete yolsuzluk operasyonu yapılmış, 8,40 lardan 71 kuruşa düşmüş bedelliyide kafamıza yedik mal elde iyice şişti. Ne yapacağımızı şaşırdık. Takaslardan birşey anlaşılmıyor kendi aralarında top çevirme, Allah yardımcımız olsun ömrümüzden ömür götürmeye devam ediyor şu zor zamanlarda. Cimer'e bile şikayette bulundum bizim konumuz değil dediler. SPK başvuru sonucu ne zaman çıkacak bakalım
    Son düzenleme : pharnakia; 03-10-2018 saat: 22:04.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

3. bugünkü aracı kurum dağılımı ve 20 ağustos sonrası takasları

4. Şimdiye kadar hep hüsran olmuş bu hissenin sonu, ama buralar gerçekten hak edilmeyen fiyatlar bu kadar baskı boşuna değil, ve bedelli korkusu bu hisseyi baskılayanların işine yarıyor bu saatten sonra bu kadar iyi bilançoya, bedelli sürecinde hissenin fiyatının artması gerekliliğine ve 1.2 civarında oluşan hacimlere güvenerek yukarı yönlü bir dönüş yaşanabileceği ortada bu saatten sonra kol kesen ortada kalır. Ben 17 senedir bu piyasadayım bırakın bu kadar iyi finansalları olan şirketleri, batık şirketleri bile çok ucuzdan toplayıp % 20 % 30 pirim yaptırıyorlar. Yeterki malı kapıp kaçabilsinler. Bana göre çalacakları kapacakları malı aldılar artık daha fazlasını almaya kalkarlarsa her mecrada bunu başaramamaları için gerekli yorumları yazalım. Ağlamayı sızlamayı bırakmak lazım pd./dd. ne olmuş Fk ne bunları konuşalım yıl sonunda ne olacak onları konuşalım dövizde ki artış bilançoları kötü etkiler mi etkilemez mi bunları konuşalım. Hırsız çaldı emeğinizi gitti geride kaldı. Birazcık bardağın dolu tarafını yansıtmak lazım boş tarafından zaten yararlanan yeterince yararlandı

5. Hocam pd/dd malum çok altında işlem görüyor ama herşey bu demek değil ki şirketin cibiliyetide önemli bunlar gözlemlediğim kadarıyla o kalitede insanlar değil. Kağıt borsaya açıldığı günden bu yana hiç güldürmemiş hep Bir oyunlar dönmüş bedelli vermiş yatırım yerine borç Ödemiş şimdi bedelli yaptı aradım dedim yatırım yapacağız büyüyeceğiz demiyorsunuz borç ödeyeceğiz diyorsunuz biz keriz miyiz bizim de borcumuz var etrafımızdaki insanlara benim borcum var siz toplayın aranızda ortaklaşa ödeyelim mi diyoruz. Sizin yönetim hatalarınızı biz niye çekiyoruz. Çoluk çocuğumuzun nafakasını niye sizin gibi hırsızlara veriyoruz dedim. Yüzde 50 si ile yatırım yapacağız diyor halen. İnşallah sonumuz hayrolur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 1.06 Ekranı Kapattım Enflasyon ve faiz oranlarını Hesaba katarsak zarar çok büyük beklemekten başka yapacak bir şey de yok o yüzden sabır.

7.  Alıntı Originally Posted by parabol Yazıyı Oku
    1.06 Ekranı Kapattım Enflasyon ve faiz oranlarını Hesaba katarsak zarar çok büyük beklemekten başka yapacak bir şey de yok o yüzden sabır.
    Kapattığınız iyi oldu 05 de belki tutunur dedik ama yemedi endeks bozulunca endeks giderken düşen hissemiz en önde düştü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    Hırsızlığın adı borsaya açılmak olmuş kar açıklamış, borçları azaltıp yapılandırmış, diplerde diyerek bizde girdik 10 ay içinde 2.bedelliyi patlatınca bir araştırdık ki önceki tarihlerde şirkete yolsuzluk operasyonu yapılmış, 8,40 lardan 71 kuruşa düşmüş bedelliyide kafamıza yedik mal elde iyice şişti. Ne yapacağımızı şaşırdık. Takaslardan birşey anlaşılmıyor kendi aralarında top çevirme, Allah yardımcımız olsun ömrümüzden ömür götürmeye devam ediyor şu zor zamanlarda. Cimer'e bile şikayette bulundum bizim konumuz değil dediler. SPK başvuru sonucu ne zaman çıkacak bakalım
    Düştükçe alıyoruz maliyet 1.15 daha da gücümüz var da, bu sert endeks düşüşünde yere düşen altın hisseler de var, bu çöpten kurtulup onlara mı kaymak lazım bilemedim. Parçala böl topla yapa yapa bi hal oldum yazık emeğimize valla

Sayfa 328/581 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •