Meclis tv de yemin törenini izliyorum
Tavsiye ederin
Meclis tv de yemin törenini izliyorum
Tavsiye ederin
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
"Hesap ortada " deyip PKK'yı meclise sokan CHP'ye kimse Atatürkçü diyemez. Yenilgiye bahane Atatürk'ü kullanmayın..
AKP seçmenini birçok konuda eleştirelim ama Teyib'in bile o seçmeni KürtAçılımına ikna edemediğini de unutmayalım.. Makarna nohut ile tavlandığına inandığınız o seçmenin patates soğanla da tavlanacağına niçin inanmıyorsunuz, onları CHP'nin KürtAçılımı kaçırdı..
Akape seçmeni nasıl ki Habur'dan sonra partisinin KürtAçılımına karşı ayaklandı ve Kürtçülerin hendeklere gömülmesinin önünü açtıysa CHP seçmeni de "Hesap ortada" deyip PKK'yı meclise sokan KK yönetiminin KürtAçılımına karşı ayaklanmalı bunları kovmalı.
Can güvenliği herşeyin başıdır. "HDP, PKK değildir" yalanıyla teröristle yanyana durursan Türk halkına güven duygusu veremezsin..
Iste bunlar hep yanlis politikalarin sonucu olan seyler. Evet 4-5 bin terorist oldu ama kactane askerimiz sehit oldu ona da bakmak lazim.
2000 yilinda 29, 2001 yilinda 20 ve 2002 yilinda 7 sehit vermisiz. Yani sifir teror ile AKP ye iktidar verilmis. O gunden bu yana sehit sayisi 1000 i asmis, 2000 bine yaklasmis. Askeriye zaten milleyetcilerden, ataturkculerden arindirilip FETO ye teslim edilmis.
Reisiniz gibi, kibir ve küçümseme ile "bize rakip yok" demeniz pek hindi kabartısı...
15 yaşındaki lise öğrencilerini dahi "hakaret etti" diye hapse attırdınız.
Facebook da bile insanlar muhalif paylaşımları beğenmekten dahi korkmuyor mu?
Siz hangi muhalefetten bahsediyorsunuz?
Kendinizi beğenmişliğinizi ve size büyük gelen iktidarınızı, zorbalık, tehdit ile kökünü kurutmaya getirdiğiniz muhalefeti tokatlayarak tatmin olabilirsiniz.
Ama muhalefet yolunu da yöntemini de bulur.
Tek adam rejimi değil mi sonuçta, tek bir muhalif adam yeter de artar bile...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yahu bugun PKK bitse ne olacak sanki. Sag secmen gidip oyunu CHP ye mi verecek. Herifler CHP yi 50 60 yil oncesi ile suclarken biz AKP yi 5 yil once yaptiklari ile suclayamiyoruz.
Ben HDP nin bir toplum partisi olmasi gerektigini, bu baglamda OCALAN ve PKK yi tamamen saf disi birakmasini - Simdi bana demirtas soyle dedi, su boyle dedi falan demeyin, onlar geride kaldi - dusunuyorum. Bunu yaptigi taktirde CHP ile bir ittifak kurmasini da isterim. HDP ye oy veren insanlari suclamayin. Onlarinda bir bildigi var elbet.
HDP toplum partisi olabilirse bugun aldigi oydan cok daha fazlasini alir. Onlarin hatasi hala o bolgeye, o konjokture sikismis olmalari.
---------------
Su da var ki cokta umurumda mi, hayir degil. Bu ulkeye olan hicbir sey artik umurumda degil. Her secimin sonuclari vardir.
AKP Bursa Milletvekili Efkan Ala, çıkacak yeni kanun hükmünde kararname (KHK) hakkında bilgi verdi. Ala, çıkacak KHK'nin son OHAL KHK'si olmayabileceğini ve devamının gelebileceğini de söyledi.
-------------------
Ters kose yapmaya alisiklar.
Hdp Batman vekili bir bayan var yemin törenin de başına silah dayanmış gibi yemin etti
Suratta beş karış böylelerine vekil maaşı verilecek birde yazıklar olsun
Bak bunlar olsun, aykiri seylerde olsun. AKP lilerde zamaninda Istiklal marsi okunurken ayaga kalkmiyordu, TC yi kaldiriyorlardi. O zaman onlarada yaziklar olsun dediler mi?
Birak boyle seyler olsun. Bunlar tarihte yazilacak seyler. Her sey oyle gulluk gulistanlik olmaz.
Yer İmleri