Originally Posted by mert45 Vay bea ..bilmediğimiz değişik bir fantezi anlaşılan Valla fazla masumum, beni delirtmelerine de az kaldı Anarşist anti kapitalist bi şey olup çıkmaktan korkmuyor değilim he
Originally Posted by CahilCuhela Dur abi senin attığın videoyu izleyeyim hangi sayfada kaldı acep Hangi video ? özelden attığım mı
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by CahilCuhela Valla fazla masumum, beni delirtmelerine de az kaldı Anarşist anti kapitalist bi şey olup çıkmaktan korkmuyor değilim he Rus hatunlara mı takıldın yoksa
Originally Posted by CahilCuhela https://www.youtube.com/watch?v=4-Cq...l=SagopaKajmer Bu da benden gelsin bayımız Thanks.. 👍🏿
Originally Posted by mert45 Hangi video ? özelden attığım mı Attın ya borsada trilyon kaybetmis amca Şimdi sen sorunca başlığı aklıma geldi, youtubea girdim yazdım buldum Bu zeka ile harcanıyorum he
Originally Posted by CahilCuhela Attın ya borsada trilyon kaybetmis amca Şimdi sen sorunca başlığı aklıma geldi, youtubea girdim yazdım buldum Bu zeka ile harcanıyorum he Sadece zeka değil hafıza da süper anlaşılan
Originally Posted by mert45 Rus hatunlara mı takıldın yoksa Komşusundan oldu bi tane he Kız memlekete gitti sonra evlendi abi O kadar sana böyle aşığım, ölüyorum bitiyorum bırakma benileri falan Hani nerde la? Yer mi anadolu çocuğu Bir süreliğine yemiş de olabilirim
Trilyon değil ,300 trilyon
Forum Rules
Yer İmleri