bugunku durusta bilanço beklentisi oldugunu zannetmiyorum.ofac cezası ile ilgili gelişme yakın zamanda belli olur umarım.Mantıken ABD nin Halkbanka yuksek ceza kesmesi bizi kaybetmesi anlamına gelirki bunu yapmazlar.en kotusu bu kararı devamlı geciktirip siyasi olarak kullanması olur.yarın için pozitif kapanış bekliyorum.
yatırım tavsiyesi değildir ...
adem uyumadıysan bu kozaa ve kozal ı bi yorumlarmısın
abi kozalaklar bugün seni üzsede teknik olarak her ikiside güzel duruyor kozal kozaa dan 4-5 adım daha önde
yarın endeksden bağımsız kozalaklarda sert yukarı bekliyorum inşallah yanılmam
KOZAL GÜNLÜK
yeşil yükselen trend çalışıyor sorun yok ayrıca 46,58 üzerinde kaldıkça toboda bozulmaz...bozulsa bile 45-43 üzerinde kozal boğa dır şimdilik sorun yok
destek dirençler grafikte
[IMG][/IMG]
KOZAA 60 DK
kozaa kozal kadar olmasada saatlikte kozaa da iyi duruyor hem tobo hemde flama görünümde bozulma yok devam ediyor
5,57 üstünde flama bozulmaz 5,36 üstünde tobo bozulmaz 5,80-5,85 üstünde roketler..
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Günaydın arkadaşlar..
Bügün için 94.12X---94.55X aralığına kadar mutlaka bir tepki gelmeli..
Eğer bu eşik üzerinde kalıcı olursak günün devamıda güzel geçer.....
93.25X rakamı uzerınde kaldıkca ben bu tepkiyi beklerim...
Ancak ve ancak destek çalışmazsa bu sefer aşağıda 92.10X rakamını dikkatle takip etmek gerekir...
Halkta bugünde son derece volatil bir seans bekliyorum dün halk 4kez 7.35 7.36 7.39 7.38 yakarak sat al fırsatı verdı
ancak hiçbir işlem yapmadım... Hsonu Reis Turp görüşmesi odaklı beklenti satın alınmaya devam ederse
zaten 3gündür aynı rakamlar 7.52---7.80---7.97 krıitik olacak...
Aşağıya gelirse de ek alım rakamım bellli..
Herkese kazanclı bir gün dilerim..
Assolistimiz garana gelince 7.92 kapamıs..
7.85 destek rakamı takip... Bu destek altında artık garanda çanlar çalmaya başlar...
8.00 direnc.. Garanda özellikle 8.00--8.06 eşiği geçilirse biste öncü hareket yapar...
Yer İmleri