Sayfa 328/570 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Viop LXVII

1. kaşınıyor ama bu sefer cesaret edemezsin gibi geliyor..
    ortam müsait değil..

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ibraaam yine sıkıyor...

bak bu ay bulaşmıcam başka dedim kaşınma...

yok 650 milyon yatırım yapacakmışta şöyle kazanacakmış böyle kazanacakmış...

shorttan %12 taktık akıllanmadın...

2. arkada belirttim 1 eylülden beri hisse senedi fonlarının piyasayı yaptığını , badem bofası sadece alt lig veya üst lig ınsıder haberlerine göre piyasanın ateşini yükseltip indirdi genele bakarsak 1-25 eylül arası mal çıktı şuanda fonlarda sene sonu kapanışına doğru bu fonlar kar realizasyonu yapıp veya tahta değişimleri ile pozisyon kapatmaları olur genellikle.14 bin vs yazanlara fazla takılmayın onlar hep yukardan şort aşağıdan longdur bu piyasanın 14 bin görmesi için temel iç siyaset düzelmeli ve ekonomik anlamda olumlu hareketler olmalıki bilançolara yansısın yoksa o bantlar 2-3 aylık dönemde bende gözükmüyor soran arkadaşlar.
    teknik olarak aşağıda 2.48-2.50 bölgesiyle 2.78-2.80 bölgesi arasında bir alan mevcut buralarda tahtalar fonlanarak trade ediliyor gerek insıder gerek yerli fonların portföy ağırlığına göre.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Bankalar neden satıyor ??

mikkemmel sanat eseri olarak yaratılan insan

İnsan vücudunda bakteri sayısı, vücut hücrelerimizden çok daha fazla olabiliyor. Yaklaşık olarak, vücudumuzda 39 trilyon bakteri bulunuyor ve bu sayı, vücudumuzdaki hücrelerden biraz daha fazla. Ancak, bu bakterilerin büyük bir kısmı sindirim sistemimizde, cildimizde ve diğer mukozal yüzeylerde yerleşmiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bankalar neden satıyor ??
    sabah yazdım orası satıcılı yabancı gözüken ve varlık fonu satıyor ufak ufak vade sonu portföy ayarlaması olabilir , sene sonu enflasyon beklenti üzeri olabilir diyenler arttı, belki içerden ınsıder haber aldı ekim faiz indirim hikayesi bir sürü mevzu badm borsası böyle neden niçin diye sorma .
    bak aselsana tupe neler yapıyorlar

6. bulut abi xbank yorum demişler benim takip ettiğim grafım bu akşam kapanışına göre sosyal medya hırsızları yorumlamaya başlar
    240 dk üzerinden gidiyoruz 2-3 gündür burada piyasayı dillendiriyorum teknik olarak buda öyle kanal tepesinden satış yedi ve obo oluştu .
    takip bantımız kısa vade 15800 bölgesi altı kapanışlarda aşağıda 15550 bölgesi mevcut orasıda kanal alt bandı formasyon çalışırsa 14900-15000 hedefi benim analizim bu yönde şuanda gözüken.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    mikkemmel sanat eseri olarak yaratılan insan

İnsan vücudunda bakteri sayısı, vücut hücrelerimizden çok daha fazla olabiliyor. Yaklaşık olarak, vücudumuzda 39 trilyon bakteri bulunuyor ve bu sayı, vücudumuzdaki hücrelerden biraz daha fazla. Ancak, bu bakterilerin büyük bir kısmı sindirim sistemimizde, cildimizde ve diğer mukozal yüzeylerde yerleşmiştir.

Allahın hikmetinden sual olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Cumartesi bir hareketmi olacak yoğasam yarın zabahmı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 328/570 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •