Sayfa 329/445 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. günaydın kolay gelsin hayırlı cumalar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. merak etme ertan abi kozal biraz gecikmelide olsa sert yukarı yapacak inşallah
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. Selamun aleyküm hayırlı cumalar ...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hocam vob 24 te ki paylaşımınızı alıntıladım o topikte ve diğer sosyal medyada insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu idrak etmekte zorlanıyor vurdum duymaz oluyoruz
    sizin açıklamanızdan dolayı teşekür ederim ...
    Avatarı High Voltage dostumuzun yukardaki yazıya cevabı sizlerle paylaşmak istedim ......

Hepimiz baktığımız at gözlüğünün sınırlamasına tabiyiz.
    Hepimizin ön yargıları var ve bize ön yargısız düşünmeyi hiçbir eğitim kurumu öğretmiyor.
    Bize ön yargısız gözlem yapmayı okulda öğretmiyorlar.
    Bizler gerçeği aramak gibi bir misyona hiçbirimiz sahip değiliz.
    Günlük oynayanlara tavsiyem sabah ilk bir saat içerisinde yönün belli olmasını gözlemlemektir.
    Ondan sonra o yönde pozisyonda kalmaya gayret etmek lazım.
    Yön aşağıya ise yukarıya reaksiyonların satış için kullanıldığını görmekteyiz.
    Trendin aksi yönde işlemler fazla yarar sağlamıyor, sadece yeni satış fırsatı yaratıyor.
    Bu trading öyle bir şey ki, klasik / kafada oturmuş bir oyun planı ile hareket etmek zorundayız.
    Disiplin dışı bütün işlemler kaybettirmeye adaydır.
    Mecazi olarak söyleyeyim, trend mesela yukarıya ise ''Atın ölümü arpadan olsun'' diyerek tek yönlü oynanmalı, tepeyi bulmaya çalışılmamalı.
    Düşerken de tam tersi.

Vob da Bugün destekler 118.500 ve 117.500 gözüküyor.

4. xu100 60 dk 93500 altında 92330 lar destek

[IMG][/IMG]

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    xu100 60 dk 93500 altında 92330 lar destek

[IMG][/IMG]

dolar bazlı destek hemen hemen aynı...

ytd...

6. GARAN-GÜNLÜK TL...

assolist yeşil okla belirtilen yerde level atlayıp başka bir dünyaya geçmeyi denedi ama şimdilik başaramadı şimdilik diyorum çünkü bu denemeler devam edecek taki level atlayana kadar....

şimdi ise 7,80-7,77 önemli destekte tutunma çabaları var altında 7,45 ler potaya girer yok 7,80 tutunursa bu sefer level atlamayı yeniden dener

[IMG][/IMG]

7. GARAN-USDTRY-GÜNLÜK

garan dolar bazlı grafikte ise sorun yok...

yeşil yükselen trendde 1,24-1,54 bandında yoluna emin adımlarla devam ediyor

[IMG][/IMG]

8. [QUOTE=EMİRDAĞLI;2829523]GARAN-GÜNLÜK TL...

assolist yeşil okla belirtilen yerde level atlayıp başka bir dünyaya geçmeyi denedi ama şimdilik başaramadı şimdilik diyorum çünkü bu denemeler devam edecek taki level atlayana kadar....

PETKİME GEL ABİ PETKİME BATAN GEMİNİN SON MALLARI BUNLARRR...

Sayfa 329/445 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •