Sayfa 329/1005 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bunlar hala açık bunları buraya yazınca sıkletin iyimi oluyor tokatçı
    harbiden çizgi film kahramanı gibisin.bu kadeh senin şerefine yersen tabi
    Sindo burada Ben , Ozan Bozkurt ve abka kazandıkça sen kendi etini yiyorsun.... böyle devam edersen daha da kaybın olur....bak sen sürekli bel altı küfür ve salya sümük akıttığın müddetçe daha da batarsin...sana tavsiyem istikametini düzelt....bunun için Kur'an meali okumanı tavsiye ediyorum ....

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sindo burada Ben , Ozan Bozkurt ve abka kazandıkça sen kendi etini yiyorsun.... böyle devam edersen daha da kaybın olur....bak sen sürekli bel altı küfür ve salya sümük akıttığın müddetçe daha da batarsin...sana tavsiyem istikametini düzelt....bunun için Kur'an meali okumanı tavsiye ediyorum ....
    Abi bir şey soracağım viob Short long caiz mi.

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yaprak denince bizde akla ilk bu gelir

ama bir emekli olarak senin kastetdiğin kesin başkadır
    Yaprak sarması eğer üzüm yaprağını çok erken koparılmışını alırsan var ya çiğnemeden yut.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayucum senin benden öğreneceğin bir şey yok. Yaprak nasıl yenir dersen onu anlatırım
    sen bizimkini bırak abi... bunu anlat

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    döt biti tokatçı neden birilerini yanına çekmek derdindesin o insanlar adına konuşuyorsun ha ismini zikrettiklerinle aldığın kararsa eyvallah , ama göründüğünden daha boş adammışsın şu yukarda yazdıklarından sonra benim ne kazandığımı ne kaybettiğimi nereden bilicen benim parama ortakmısın
    bak bakalım topikte 2-3 kişi haricinde ağzımı bozduğum yazdığım başka kimse varmı ha sen dersen biz daltonlarız başınıza RED KİT olurum .Ama burada olmayan insanlar adına bana artislik yapma .
    Son düzenleme : sindoma53; 18-12-2024 saat: 22:11.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Topiğin maskotu olmuş haberi yok çıkmış benim cebimdeki parayı sayma derdinde
    hayatınız palavra algı başka bir bokta yok .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen bizimkini bırak abi... bunu anlat
    Lahana yaprağı sarmasını yerken kafayı tabağa sokup yiyorum çok çabuk dağılıyor çatalı batırdın mi dağılıyor

8. Beni karıştırmadan tartışın arkadaşlar.
    Ben profesyonel endekis vobcu daytradeci olaraktan işimin başındayım.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 329/1005 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •