1bedelli 2bedelsiz
dostum dışarıdan ballı gibi görünebilirim ama işin aslı pek de öyle değil....son iki aydır sermayemi 155 bin tl den 91 bin tl ye indirmeyi başarabilmiş biriyim...datagate ise fuul 5,73 maliyet ile girmiştim yarısını hareket etmeyince sıkılıp 4,48 den verdim ve başka bir hisse aldım o hissede de hareket yok...kalan yarısını da dün yanlış trade ile 4,83 ortalama ile verdim...benim satışımdan sonra 5,29 u gördü....
herşey kısmet dostlar...endeks bundan sonra çıkarsa ? ve ALLAH da nasip ederse tekrardan toparlanırız...hangi hisselerin çıkış potansiyeli taşıdığını az çok tahmin edebiliyoruz...tabi bilmekten çok nasibin olması önemli...
ben hepimize başarılar diliyorum...umarım herkes zararını çıkarır ve eski günlerdeki gibi neşesine kavuşur..çünkü son iki ayda stop los olmayan ve vaktinde dolara geçmeyip fuul malda takılı kalanların neredeyse hepsi pis dayak yediler...açıkçası ben de bu süreçte çok dayak yedim...bu borsa ringinde defalarca nakavt olduk...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Acadian: Kırılgan 5'li borsasında alım zamanıAcadian: Kırılgan 5 Varlık Yönetim Şirketi Acadian, kırılgan 5'li borsasındaki düşük fiyatların uzun vadeli yatırımcıyı cezbettiğini aktardı 26 Haziran 2018 Salı, 21:14 Güncelleme: 26 Haziran 2018 Salı, 21:20
Boston merkezli Varlık Yönetim Şirketi Acadian'da baş portfolyo yöneticisi Brian Wolahan, "Kırılgan 5'li olarak tanımlanan ülkelerin para birimlerinin ve hisse senedi piyasalarının geçen 3 ay boyunca düşüş göstermesi fiyatların cezbedici gücünü artırdı. Kırıgan 5'li uzun dönemli yatırımcılar için fırsatlar sunuyor" dedi.
Wolahan kırılgan 5'li olarak gruplanan, Brezilya, Türkiye, Güney Amerika, Endonezya ve Hindistan'ın en ucuz ülkeler arasında yer aldığını, borçlanma ve politik belirsizliğin fiyatlandığını belirtti.
Borsaların 1 yıllık hareketi
Brian Wolahan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Doların güçlenmesinin hali hazırda bu piyasalara yansıdığını düşünüyorum. Belirsizlik var ama çok iyi değerler alıyorsunuz. Bu yılın sonunda, piyasaların gidişatı belli olacak. Benim beklentim daha olumlu bir hava olması yönünde"
http://www.bloomberght.com/haberler/...da-alim-zamani
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ümmet i Muhammed günaydın
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylık larda duoi çalışmasi birkaç ay alabilir fakat günlük lerde 1.7ler sanki pota gibi ama garanti yok takas derseniz kedi fare oyunu ...bu senaryo yu bozan olumlu yada olumsuz tek faktör bundan sonra döviz olur endex değil kesinlik le ytd biline
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri