Sayfa 33/470 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 257 - 264 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    nedenini söylemesi gerekir di borsa nın bu yaptığı doğru değil sorumsuzluk bu ayıp bir şey bizi hiçe saymak bu küçük yatırımcının hiçe sayılması bu ayıp insan nedenini yazar bali bugün bir bildirim gönderirsin nedenini yazabilirsin
    ben SPK bimer ile yatırımcı olarak bazı isteklerim ve talebim oldu taleplerinin arasında Genyh tahtasını kapatın yazmadım görevlerini hatırlattım yatırımcıyı korumak için Nasıl bir gayretleri olduğunu sordum demekki onlarda tahtayı geçici olarak kapatarak faydalı olacakları kanaatine varmışlar ne yapalım buda birşey YTD

2. Endişe etme Meteak,
    Ummadıkları bi durum olmuştur. Spekülasyon olmasın diye yapmışlardır.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. inşallah bu durum hisseye ivme kazandırır...artık dibe vurdurduk nihayet...ne topladınızsa topladınız ...aaadi topuk..

4. Bugün temelliye giderken yol üzerinde dev bir genpower jeneratör panosu vardı onu göremedim hızla geçerken ben mi göremedim yoksa söküldümü bilgisi olan var mı? Organize sanayi girişindeydi...

5. ömrüm boyunca borsa tarihinde nedensiz ve gerekçe göstermeden tahtası kapanan tek hisse bu
    borsa nın yaptığı bu uygulama saygısızlık
    edep ve terbiye sınırlarını borsa aşmıştır
    kime karşı saygısızlık yapmıştır borsa
    bize karşı hissesi olanlara karşı
    halka karşı
    battıysa battı
    ne olduysa oldu
    yazarsın oraya her insan görür
    yok bunların haricinde hiç bir şey olmadan
    bunu yaptıysan keyfi olarak
    diyecek laf bulamıyorum

6. geçici diyor yazıda pts işleme açılır buyuk ihtimalle....abartmayalım lütfen....

7. 20 yıllık borsa geçmişimde nelerle karşılaştım ...yatırımcıyı iyice ürküttükten kaçırdıktan sonra ne tavanlar gördü bu gözler...batacak diye 020 den verdiğim kervan geçen hafta %50 yaptı...daha da yolu var görünüyor...hayırlısı olsun

8. BORSA İSTANBUL A.Ş. KOTASYON YÖNERGESİ
    14/30
    ÜÇÜNCÜ KISIM
    Kottan Çıkarma
    Yıldız Pazar, Ana Pazar, Gelişen İşletmeler Pazarı ve Yakın İzleme Pazarında işlem
    gören payların kottan çıkarma şartları
    Madde 23- (1) Aşağıdaki hallerde, Yıldız Pazar, Ana Pazar, Gelişen İşletmeler Pazarı ve
    Yakın İzleme Pazarında işlem gören paylar Yönetim Kurulu kararı ile sürekli olarak Borsa kotundan
    çıkarılabilir. Yönetim Kurulu, kottan çıkarma kararını vermeden önce ilgili ortaklığı durumunu
    düzeltmesi için uyarabilir, ortaklığa süre verebilir, Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Gelişen İşletmeler
    Pazarı’nda işlem gören payların Yakın İzleme Pazarına geçmesine karar verebilir veya uygun
    gördüğü diğer tedbirleri alabilir.
    a) Ortaklığın kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini yerine getirmediğinin tespit edilmesi,
    b) Borsa tarafından yapılacak düzenlemelere ve alınacak kararlara uyulmaması, Borsaca
    istenecek bilgilerin verilmemesi, eksik veya gerçeğe aykırı bilgi ve belge verilmesi,
    c) Ortaklığın Borsa tarafından geçerli kabul edilebilecek durumlar dışındaki nedenlerle 1
    yıldan uzun bir süre faaliyetlerinin durdurulmuş olması,
    ç) Ortaklığın iflasına karar verilmiş olması ya da herhangi bir nedenle tüzel kişiliğinin sona
    ermesi veya genel kurulda alınan tasfiye kararının tescil edilmesi,
    d) Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş
    olması,
    e) Ortaklığın Borsaya ödemekle yükümlü olduğu ücretlerin tamamını son ödeme tarihinden
    itibaren 1 yıl içinde ödememesi,
    f) KAP’ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, SPK’nın ilgili düzenlemelerine göre
    sermayesinin tamamını kaybeden ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili sürecin
    saklı kalması kaydıyla, aktiflerin rayiç değerlerle yeniden değerlenmesi sonrasında sermayenin
    tamamının kaybının devam ettiğinin anlaşılması veya bu kapsamda yeniden değerleme
    yapılmaması,
    g) KAP’ta yayımlanan son üç yıllık bağımsız denetim raporlarının olumsuz görüş içermesi
    veya bağımsız denetçinin söz konusu raporlarda görüş bildirmekten kaçınması,
    ğ) KAP’ta yayımlanan son üç yıllık bilançosunda, ilişkili taraflardan olan ticari olmayan
    alacaklarının toplam aktiflere oranının %50’yi aştığının tespit edilmesi,
    h) Payları GİP’te işlem gören ortaklığın bir piyasa danışmanı ile anlaşmasının sona
    ermesinden itibaren dört ay içinde yeni bir piyasa danışmanı ile anlaşma imzalamaması,

yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 33/470 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •