Sayfa 33/964 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 257 - 264 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Yabancılar habire satıyor...

Yatırım tavsiyesi değildir..
    Boşver in herşey olacağına varır alan alsın satan satsin takilmayin derim herşey rayına oturacaktır yabancı satıyor diye oturup ağlayacak halimiz yok satan varsa alanda var bırakın Türkler alsın banvitte bunu yaşadım anbe an hemde sonra ne oldu ortada otuzlari gördü ordada yabancı sattı yerli aldı bakalım gün ola Harman ola Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

2. Mahkemelerden bir olumlu karar geldi mi, bu iş buraya kadardır. Bilanço benim için hikaye olur artık. Yoksa şimdi hisseyi düşürmeleri sadece oyun, fasa, fisodur. İbre artık tersine hızlı işler ve yön yukarı olur. Kendi düşüncem olup, yatırım tavsiyesi olamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Mahkemelerden bir olumlu karar geldi mi, bu iş buraya kadardır. Bilanço benim için hikaye olur artık. Yoksa şimdi hisseyi düşürmeleri sadece oyun, fasa, fisodur. İbre artık tersine hızlı işler ve yön yukarı olur. Kendi düşüncem olup, yatırım tavsiyesi olamaz.
    Mahkeme ne zaman

4. Şu borsa da alınacak kağıdı iyi bileceksin bizler yanlış yerlere yatırım yaptık devletin hantal memur lari tarafından yönetilen hisselere girdik bence THY ve Ereğli gerisi yalan ben bu kozalaklara bulastigimda THY 4.50 Ereğli 4.30 du şimdi ikiside uçtu gitti insanda şans olacak bence

5.  Alıntı Originally Posted by ParrOk Yazıyı Oku
    Mahkeme ne zaman
    Haftaya. 12.12.2017 tarihinde İnşallah.
    Son düzenleme : adoli61; 07-12-2017 saat: 16:03.

6. Mahkeme hangi konuda ruhsatlar ile ilgili mı ?

7.  Alıntı Originally Posted by Mehmetilk Yazıyı Oku
    Mahkeme hangi konuda ruhsatlar ile ilgili mı ?
    ARA KARAR
    Heyet, tutuksuz sanıklar Ebru İpek ile sanık Özlem Özdemir'in, yurt dışına çıkış yasaklarının kaldırılmasına, savunması alınmayan sanıkların bir sonraki duruşmada savunmalarının alınmasına, tanıkların 14 Aralık 2017'de yapılacak duruşmada dinlenilmesine karar verdi.
    Savunması alınamayan firari sanık Akın İpek hakkında, savunması alınması amacıyla yakalama emri çıkarılmasına karar veren heyet, tutuklu sanıklar Beytullah Ablak, Naci̇ Bolat, Umut Gümüşkaya'nın, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.
    Duruşmalara, 12, 13, 14 Aralık'ta de devam edilecek.

8.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Haftaya. 12.12.2017 tarihinde İnşallah.
    Karar çıkacak mı? Duruşma zamanları hisse geçmişte nasıl etkileniyordu?

Sayfa 33/964 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •