Sayfa 33/188 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 257 - 264 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

1. Anlaşılan bilancoyu begenmeyen bi ben değilmişim

2. 4,8 üstü kapanış sorun olmadığını gösterir.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

3.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Niye begeniyim, akgrt 300 mil.sermayeyle 366 mil.12 ayda para kazanmış. Sermayeden fazla kazanmış. Biz 500 mil.semayeyle sadece 400 mil.kazanmışız. yani kıyaslarsak akgrt göre iyi değiliz diye düşünüyorum. Bilanço kötü değil lakin çok iyide değil.
    Bu benim düşüncem. Bakalım piyasa nasıl fiyatlıyacak. Düşmeyiz ama çokta yukarılara gidemeyiz, diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Ödenmiş sermaye ile net kârı mı karşılaştırıyorsunuz?
    Ödenmiş sermaye ile net kâr ile ilişkilendirmenize şaşırdım. Çünkü egeen, kartonsan ve benzeri şirketler hayat boyu ödenmiş sermayesinin katlarca üzerinde net kar açıklayacaklar... Neyse...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Ödenmiş sermaye ile net kâr ile ilişkilendirmenize şaşırdım. Çünkü egeen, kartonsan ve benzeri şirketler hayat boyu ödenmiş sermayesinin katlarca üzerinde net kar açıklayacaklar... Neyse...
    Zaten egeen karton ve diğer yüksek fiyatlı şirketler hep o yüzden 10 TL üstü yüksek fiyatlarda sermayesi kadar eden şirket 10 TL şeklinde bakkal hesabı kabul görmüş bir hesaptır o bakımdan doğru sermaye ile karı karşılaştırmak

5. Amacım polemik çıkartmak değil. Ansgr kârı kötü değil dedim ama uçup kaçacak gibi bi kâr gelmedi piyasa beklentisinde geldi dedim. Bu kâr varken düşen endexte iyi tutunuruz dedim fakat bu kârla paldır küldür yukarı sürmezler dedim. Karton ve eggen düşük sermayeyle katkat kâr açıkladıgı için 400,600 lerde işlem görüyor. Bunda ne gariplik var. Ikiside ederinde zaten

6. Emenuke çiti senin ben ...doyamadı satmalara.hisse her 5 doğru yaklaştığında vuruyor kafasına. 390 Bin kılçıksız satmış son 5 günde 4,96 ortalamadan..

7.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Emenuke çiti senin ben ...doyamadı satmalara.hisse her 5 doğru yaklaştığında vuruyor kafasına. 390 Bin kılçıksız satmış son 5 günde 4,96 ortalamadan..
    Onlar da öndemiş sermaye ve kâra bakıp satmaya karar vermiş olabilirler
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. Satislar city den gorunuyor ama mallar paketlenip geri city takasina gidiyor..bence gostermek istedikleri bu zaten

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 33/188 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •