Sayfa 33/748 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 257 - 264 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. gselman ortak 1.48de info ile karsılıklı oldukları belliydi iş yatırımın

2. 44 de de bastı.Eksi kapatırsa şaşmam deyus.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. 2gün öncekiyle aynı hikaye gibi bu hareketler gelir 1.43de alnusdan malı alır bitirirler bugünde oyunu

4. Sayın gselman varsa bir pasta paylaşırmısınız. Bu iş yatırım bu kadar malı niye kusup kağıdı kitliyor anlamadım.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

5. 1.41 in altı hoş olmaz.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

6. Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

7. 800 K artıdaydı işyat şimdi 1.700 k ekside 2.500 K satmış görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Teşekkürler gselman bu kadar 1,48 geçilmesin diye uğraştığı 1,62 milyon lot içinmiymiş, bende dedim 5 milyon filem satmıştır. Akşam alır geri, o bayrak dikilecek nede olsa!!!
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 33/748 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •