oyunun esası ne biliyomusunuz? gaz"a gelmeden görerek oynamaktır.. buna göre ben endekste bir direnç çıkarmıştım.
ilk etap mutlaka geçilmesi gereken direnç 117.415 benim için yıkılması gereken duvar bu...
oyunun esası ne biliyomusunuz? gaz"a gelmeden görerek oynamaktır.. buna göre ben endekste bir direnç çıkarmıştım.
ilk etap mutlaka geçilmesi gereken direnç 117.415 benim için yıkılması gereken duvar bu...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bu duvar 117.415 bugün yarın mutlaka yıkılmalı yoksa altında kalırırız![]()
Son düzenleme : karar_anı; 02-07-2020 saat: 17:44.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bak ben kendi düşüncemi paylaşıyorum.. o kadar şhortcu var bunu tahmin ediyorum ama onlarında mutlaka kendine özel düşünceleri vardır.. bende olaya böyle bakıyorum. kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama böyle bir aleme girip okuyan insan katlanacak.. kimse zorla gel beni oku demiyor.. neyse biz eski arkadaşız sen beni anlıyosun
bunu niye yazdım? çünkü gerçek oyun bu.. evet akşamdan yazıp çizip en yakın tahminleri yapıyoruz ama oyalanmak vakit geçirmek için gündüz yazamayacağımıza göre akşamdan yazmaktan başka yapacak bir şey yok.. böyle yazdım diye aceba çekingelerimi var diye düşünüyor olabilirsiniz hayır yok ama bide görsek kötümü olur şurda kalmış bir iki adım
yine lafı tükettik ne olacaksa böyle.. hani şu bloomberg te orda burda nefes almadan konuşuyorlarya, okuyum bir yerden anlatıyım bi kaç hikaye diyorum ama ne diyorlar hiç anlamıyorumki anasına satayım.. dur bakalım birazdan bloobrg başlayacak biraz kopya çekeyim bari![]()
Yer İmleri