Sayfa 33/45 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Hisse_ trade

akşam ekonomistleri dinlerken birisinin aylık paylaştığı hisselere kritik yaptığını gördüm... şöyle: on tane hisse paylaşmış. şu kadarı gitti, bu kadarı geldi, şunlarda yatıyor falan diyordu kafama yattı çünkü tek hisse olmuyor.. c.tesi pazar tatil dinçliği ile yazayım on tane hisse salayım çayıra mevlam kayıra dedim sonrada bak bu yüzde şu kadar yaptı, şu bu kadar yaptı diye aklıma geldikce güncelleyip geri doğru çekilerek ne yazmışım be diye gubarırım dedim yokyaa dedimya böyle bir piyasada ebem mezardan kalkıp gelse oda yazar on tane hisse nasıl borsaysa bu.. hiçmi kimse zarar etmez anasına satayım.. ama palanın işi belli olmaz belkide tut diye veriyordur yut diye değil
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

oyunun esası ne biliyomusunuz? gaz"a gelmeden görerek oynamaktır.. buna göre ben endekste bir direnç çıkarmıştım.
    ilk etap mutlaka geçilmesi gereken direnç 117.415 benim için yıkılması gereken duvar bu...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bu duvar 117.415 bugün yarın mutlaka yıkılmalı yoksa altında kalırırız
    Son düzenleme : karar_anı; 02-07-2020 saat: 17:44.

bunu niye yazdım? çünkü gerçek oyun bu.. evet akşamdan yazıp çizip en yakın tahminleri yapıyoruz ama oyalanmak vakit geçirmek için gündüz yazamayacağımıza göre akşamdan yazmaktan başka yapacak bir şey yok.. böyle yazdım diye aceba çekingelerimi var diye düşünüyor olabilirsiniz hayır yok ama bide görsek kötümü olur şurda kalmış bir iki adım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bu duvar 117.415 bugün yarın mutlaka yıkılmalı yoksa altında kalırırız
    olur da 117.415 i bugün -yarın geçemezsek sağlam düzeltmemi bekliyorsunuz.

shortçulara bir nefes alma vakti yok mu?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    olur da 117.415 i bugün -yarın geçemezsek sağlam düzeltmemi bekliyorsunuz.
    hayır ben geçer diye düşünüyorum hatta 121. 580 somut görürüz düşüncesindeyim.. ama borsa bu birazda garantili oynamak lazım.. garantili derken kendi anlayışıma göre söylüyorum.. belkide anlamıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hayır ben geçer diye düşünüyorum hatta 121. 580 somut görürüz düşüncesindeyim.. ama borsa bu birazda garantili oynamak lazım.. garantili derken kendi anlayışıma göre söylüyorum.. belkide anlamıyorum
    elinize sağlık faydalı güzel tespitleriniz var.

ama aylarca köşeye sıkışmış shortçulara nefes alma ümidi hiç mi yok?

yabancı takası dipde,400.000 yeni ky. parası varken,bu rallinin soluğu nerede kesilir,hiç mi yorulmaz?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    elinize sağlık faydalı güzel tespitleriniz var.

ama aylarca köşeye sıkışmış shortçulara nefes alma ümidi hiç mi yok?

yabancı takası dipde,400.000 yeni ky. parası varken,bu rallinin soluğu nerede kesilir,hiç mi yorulmaz?
    bak ben kendi düşüncemi paylaşıyorum.. o kadar şhortcu var bunu tahmin ediyorum ama onlarında mutlaka kendine özel düşünceleri vardır.. bende olaya böyle bakıyorum. kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama böyle bir aleme girip okuyan insan katlanacak.. kimse zorla gel beni oku demiyor.. neyse biz eski arkadaşız sen beni anlıyosun

Sayfa 33/45 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •