Sayfa 33/98 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 257 - 264 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    bekarlara 31 lot
    evlilere 32 lot vermişler.

doğru mu.
    )))) iyiydi

Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    Bende talimat verdim ama ne hisse var ortada ne de para var ortada[emoji16][emoji16]
    Para gorunmedigine gore islem tamamlanmis. Muhtemelen pazartesi veya sali hesaplara duser. Araci kurumlar saat 13:30 da hesaba yatiriyor. Turkiyenin en buyugu oldugunu soyleyen banka 2-3 gunde anca hesaba yatiriyor.
    İs bankasindan baska bir bankanin kapisindan girmedim desem yeridir ama Son 6 ayda bu is bankasinin adini duydukca midem bulaniyor artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

3.  Alıntı Originally Posted by denklem Yazıyı Oku
    bir çok yaırım şirketi var.bazen bunlar iflas edip kapanıyor.acaba ordaki yatırımcının parasına ne oluyor.
    her ay komisyon ödediğimiz takasbank güvencesinde duruyor diye biliyorum ben
    yani aracı kurumla alakası yok.
    eskiden takasbankın olmadığı dönemde aracı kurumla beraber batıyordu

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. gedik bütün malı kapattı,filim şöle başlar 10 gün tavan ,ardından bürüt takas ,bürüte korku tüneli eldeki mallara göz koyma, son arzlarda hepfilim buydu ,yanlış varsa söleyın

5.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    gedik bütün malı kapattı,filim şöle başlar 10 gün tavan ,ardından bürüt takas ,bürüte korku tüneli eldeki mallara göz koyma, son arzlarda hepfilim buydu ,yanlış varsa söleyın
    112 TL lik mala göz koymak. Bu kadar uğraşmaya değmez. Benden istesinler şimdiden 300 TL ye virmanlayayım

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    112 TL lik mala göz koymak. Bu kadar uğraşmaya değmez. Benden istesinler şimdiden 300 TL ye virmanlayayım

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu 250 bin yatırımcıdan malı toplamak acayip zor olacak acaba oyuncu gelip malı toplar mı o bile muamma ... 250 bin hesap diyeyim pardon :D Tahtanın ağası ilan edemiyorum kendimi 4 aile bireyi 168 hesap açtırmak için başvurmuşlar vay a.........rkadaş diyorum ....

7. Arkadaşlar yatırım hesabında kalan bloke parayı vadesiz e ne zaman aktarabiliriz şu an hata veriyor

8.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    bu 250 bin yatırımcıdan malı toplamak acayip zor olacak acaba oyuncu gelip malı toplar mı o bile muamma ... 250 bin hesap diyeyim pardon :D Tahtanın ağası ilan edemiyorum kendimi 4 aile bireyi 168 hesap açtırmak için başvurmuşlar vay a.........rkadaş diyorum ....
    4 kişi 168 hesap mı?

Sayfa 33/98 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •