Yarın da bakalim basabilecekler mi çok merak ediyorum. Bugün fullemedigime pişman oldum
Yarın da bakalim basabilecekler mi çok merak ediyorum. Bugün fullemedigime pişman oldum
Beklenti bitti hareketi yapar yineSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi açmassa iyidir nasıl bistte denk getirdiler yani açık açık diyor ki spek yavrucu şirketi almayın hisseye bulaşmayın gerekirse 15 tl basar ytd.
İyi haberler zirvede gelir size 1 ay borsaya ara verin dedik hala yasanmisliklardan ders almiyorsunuz
Hangi zirve birader. Kağıt aylarca 14 15 bandında debelendi. Max gördüğü yerler 19lar. Haberin geldiği gün kapanış 17.33. Ben bu tabloda zirve göremiyorum. Ama bundan sonrası için zirve bekliyorum. 22 23 bandı benim icin hedeftir. Öyle afaki değil ama gerçekçi hedefim o. 3 aydır defalarca trade ettim bu kâğıtta. O hedefe giderken de edeceğim o ayrı.
Zirve demişken gyo larin grafiklerine bir bakin derim. Cogu yil icinde Nisan ortalamalarinin iki katını görmüşler. Zirve yapmislar Ornek trgyo, ozkgyo. Bizimki ise yuzde 50 prim yapmis en cok. Finansallarina karşılaştırmalı bakildiginda bizimkinin çok daha iyi durumda olduğu da aşikar. Tek sorun bizim sirket yapısının muhafazakar olmasi. Yatırıma yönelik haberlerin gelmesi kağıdın çok daha yukarıları hedeflemesine olanak verecek. Benim soyledigim hedef muhafazakarlığınin devamı halinde gelmesi gereken normal değerler.
Ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini de unutmamak gerek. Bir önceki kurul kararında da gk yapmaya gerek kalmadan buna karar verilebileceği söylendi.
218 milyon kar açıklamışız
Bilanço saat 18.43 te geldi
Yer İmleri