Sayfa 330/501 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by KLAVYE Yazıyı Oku
    düşürecek olsa çoktan 2 nin altına çekmişti,zaten alan satan hep kendisi düşürse mal kaptırır bence ya 2,00 2,20 arası bir iki ay bekleyecek yada yarını bahane edip yol alacak.ben 2.seans saat 3,30 gibi hareketlenmenin olacağını düşünüyorum pozitif yönde izleyip görücez.
    Bugün ve gelecek icin aynı şeyleri düşünüyorum. Sadece brutten çıkınca yol alacağını düşünmüyorum ve herkes 2 nin altına izleyeceğini düşündüğü için umutları kırmak adına son kez gosterebileceğini tahmin ediyorum. Ytd

2. ya tersini yaparsa herkesin düşündüğünün tersini yaparsa o zaman tam ters köşe olur )

3. Şu an 2, 06 da ve yarın brüt takastan çıkışını değerlendirmek isteyen kurnazlar için alım fırsatı. Bugün kendi almasa dahi gedik gibi fırsatı degerlendirecek herhangi bir aracı kurumun hisseyi bugun 2, 20 lere çıkaracağını yarın da 2, 25 lerden 2, 10 a kadar servis edeceklerini düşünüyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar eninde sonunda yola gelecekler. Beklemeye devam. Ytd

4. Yorum yapmayacağım. Sadece kapanışı böyle yaparsa ağzıma gelen küfürleri edip yasağı da yiyip kenara çekileceğim.

5. Ben bunun taa

6. kağaıdına sahip çıkmayan onun bunun kağıdında uğraşan patron olmasada olur 15 gün hiç bir şey yapmadı sadece al ver yav neden brute aldırttı anlamadım yazık 15 gün bekleyen sabredenlere beddua aldı bol bol

7.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    kağaıdına sahip çıkmayan onun bunun kağıdında uğraşan patron olmasada olur 15 gün hiç bir şey yapmadı sadece al ver yav neden brute aldırttı anlamadım yazık 15 gün bekleyen sabredenlere beddua aldı bol bol
    Asıl süprizi brüt takasın bitişini bekleyenler için yarın yapar. Bir de cumaya denk geldi ki 1, 80 yapsa hiç ama hiç şaşırmam. Yarın ve önümüzdeki haftayı atlatsaydık sonrası iyi olacak kanımca. Ytd

8. 1.80 yapsın 20 bin lot almayan adidir ytd 1 yıl beklerim süremde o nasılsa ben onun .... veriririm ama o kadar karektersiz olduğunu sanmam en azından bitti diye atlayanlara üstten verir benim için farketmez hedef 3.11 ytd

Sayfa 330/501 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •