Sayfa 330/972 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. FED'in oksijen maskesi üzerinden üflediği bir iki gıdım oksijen heyecan yaratmış bugün galiba.

Ben şunu bilirim.Yoğun bakımdaki hastaya verilen oksijen desteği, bağlanan yaşam destek cihazları hastanın sadece ölmemesini sağlar.
    Bunları bağladık, destek verdik diye o hasta ayağa kalkıp koşamaz.

BİST ne olur, ABD ne olur diye merak edenlere önerim şudur.

Ne zaman iş insanları Çin'e uzak doğuya iş seyahatlerine başlar,
    Ne zaman havayolları her yere kısıtsız uçmaya başlar
    Ne zaman insanlar tatile çıkma planlarını yapmaya başlar
    Ne zaman dışarıda yemek yiyelim denir,
    Ne zaman yarın ne olacak acaba kaygısı biter

İşte o zaman borsanın vakti gelmiştir.

Bu arada virüsün tedavisi yok, aşısı da 1 yıl sonra, bu konudaki balon haberlere de itibar etmeyiniz.

Kısaca oksijen desteği ile gelen çırpınışlara aldanmayalım.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yazmayım dedim ama duramadım. bu borsa ne kadar lanet bir yermiş ya. o kadar önlem falan alınıyor, tık yok. kan emici vampirler nerede tamam derlerse orada duracak anlaşılan. isteseler sıfıra kadar da düşürebilirler sanki. yüzde on portföyle resmen piskolojim bozuldu. fazla zararda olanlara Allah sabır versin. şu an 50 bine de gelse bir kuruş hisse fon alacak kadar dahi cesaret kalmadı. sıfıra da inse belki eksiye doğru gidip niye hisse aldınız ulan? şirketlerin zararını da siz ödeyin, ortak olmak öyle kolay değil derler gibi düşünüyorum sanki. akşam burak hocayı dinledim. bir sürü insanın parası üçte bire inmiş. kimi iyi bir ev alayım, kimi araba alayım derken mahfolmuşlar. burası öyle kâğıt üzerinde yazdıkları gibi şirketlere ortak olma yeri falan değil. tam olmasa da bir kumarhane sistemi. gariban insanların servetlerinin haksız yere gayrı ahlâki şekilde zenginlere transfer edildiği bir bataklık. bundan sonra her ne olursa olsun geçen yıl hisse işini bıraktığım gibi hisse fon işini de bırakıyorum. yarın kalan yüzde onu da satıp bu lanetli ortama veda edeceğim. şunu çok iyi anladım ki bizim kaza ndığımız paralar, başkalarının kaybettiği paralardan başka bir şey değil ve kazansak ta hayrını zor görürüm diye düşünüyorum. geçen 300 liradan altın almadığıma köpekler gibi pişmanım ama sorun değil. kararımı netleştirdikten sonra kademeli olarak her fiyattan alırım. ama borsa melanetini Allah bana bir dahi inşallah nasip etmesin diyorum, başka da bir şey demiyorum.
    üstadım sen satarsan başkası alacak unutma borsa paranın sabırsız insandan sabırlı insana geçtiği bir sistemdir.

Bu fiyatlar satma değil tam tersi alma zamanı...%10 ile portföyde iseniz maliyet düşürmek için fırsatlar var önünüzde...karar sizin ama bana babam bile sattırmazdı ucunda şişe olsa dahi

Fon başlığı gene alakasız yere gitmiş .. !!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Altın sohbeti uzayacaksa ayrı bir başlıkta devam edelim .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Arkadaşlar altın fonları ne alemde?
    Biraz önce baktım gramda alsat çok fark var.
    Fonda direkt yansıyorsa, işlem maliyeti düşükse fon almak daha mantıklı gibi duruyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Altın fonları daha çok onsa bağlı. Gram altında 2 kuruş makas var. Gram altın öneririm
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Fonda direkt yansıyorsa, işlem maliyeti düşükse fon almak daha mantıklı gibi duruyor.
    VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Emmim bu isin uzmani oldum diyebilirim
    Bir onceki altin momentumunu tahmin ettim
    Ben de siz gibi dusunerek altin fonu aldim
    Ama grma artsa dahi eksi yazdi
    Neye gore fiyatlandigini anlamadim
    Eksiyle satis verdim

Fon alana kadar gram alsaydim kat be kat kar edecektim
    Takdir sizin ama ben altin fonlarini cozemedim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Altın fiyatları ile fon performansı arasında korelasyon olmaması ilginç.
    Altın fonu almamak gerekli o zaman.
    TFX al-sat spreadi 77 kuruş...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 330/972 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •