Sayfa 330/343 İlkİlk ... 230280320328329330331332340 ... SonSon
Arama sonucu : 2743 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aslında ortamda gayet müsait yukarı alsa hem milletin malını alır hemde açık yapan sayisi artabilir. Ama bunun kafa o kadar basmıyor.. ytd.
    Benden sana sahalarin Hagi tecrübesini aktardım. Bir daha gelmez bu sahalara öyle Hagi ler. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tam destekteyiz yine 1837 ve bugünlük bulutici 1888 girdi girdi girmedi yan gelir.. ytd
    Öncesi ve sonrası.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Elleri görmeleri karşılıksız güç olduğu için. Olacakları bilmiyoruz maalesef. Ytd

4. Sitenin genelinde şuan 33 üye aktif ve 1462 ziyaretçi var yazıyor. O derece milleti kusturmusler. Ytd

5. Gerçekten güncel durumu izlemek önemli, herkesin farkli bakis açilari var. Su anki fiyat hareketleri ve hacim konusunda biraz karisik bir ortam var gibi görünüyor. Belirtilen destek seviyeleri de dikkat çekici; 1837'nin altinda kalmamak önemli. Bir yandan, yukari yönlü hareket olursa, bu alim firsatlari yaratabilir. Hacim de artarsa, bu durum daha fazla katilimciyi çekebilir. Ancak, bu isin belirsizlikleri de var, herkesin farkli düsünmesi normal.

Ayrica, bu tür tecrübelerden ders çikarmak her zaman faydali. Hagi örnegi gibi, geçmisteki basarilar ve deneyimler, gelecekteki kararlarimizi sekillendirebilir. Umarim herkes için en iyisi olur. Sonuçta, bu bir yatirim tavsiyesi degil. Herkes kendi arastirmasini yapmali!

6. Bi gözümüz sürekli endekiste, bu ne zaman kızarır deye meraklanıyoruz haliyle
    Hamdım Piştim Yandım

7. Şaşırtıyorsun bizi fuat abiii
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok düşenler kalkamamisti geçen gün ve dün, bugünde yerden kalkamayanlara bir tekme daha vurdular. Şimdilik bu o darbelere maruz kalmadı, hacıyatmaz şeklinde dayak yiyiyor. Yedikçe kalkmıştı, bugün nasıl olucak diye bekliyoruz. Ytd
    Bugünde çok düşenlere tekmeyi vurdular. Bizim abalıya zamanında çok vurdukları için ona bu aralar o tekmeler işlemedi. Hacı yine yan yatmadı. Şimdilik eferin. Ytd

Sayfa 330/343 İlkİlk ... 230280320328329330331332340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •