Konsolide net dönem karını bugün göndermeleri lazım diye biliyorum. Son tarih 12/03/2018 idi..
Konsolide net dönem karını bugün göndermeleri lazım diye biliyorum. Son tarih 12/03/2018 idi..
Tahtaya korku salıyor gelene çakarım diyor, bir gün biri gelecek al atını .... tımarını diyecek..ytd.
kütpo
F/K Oranı 8,86 Piyasa fiyatı . / Defter Değ. 0,8 Piyasa Değeri(TL) 245.089.152
yataş
F/K Oranı 21,14 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 6,24 Piyasa Değeri(TL) 1.466.317.551
dgklb
F/K Oranı 0,00 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 9,65 Piyasa Değeri(TL) 742.197.673
benzer şirketler. kimse bana borsa temel analiz yalanlarından bahsetmesintemel analiz hiçbirşey susuzluk herşey borsada
vergi dairesi 23.5 milyon kar geldi diye hisseyi 6.60 dan 6 lara kadar basmışlardı. kazara yine 23.5 gelirse görün şenliği. daha ne kadar aşağı basarlar şaşırmam. 23.5 üstü gelirse çıkmazsa da şaşırmam. borsanın en psikopat kağıdına denk geldimç kaderimse çekerim
yatırım tavsiyesi olamaz.
KUTPO 20/09/2016 tarihinden bu yana yaklaşık 17 aydan fazla bir süredir düşüş içinde.. Tamamen tahta yapıcıların kontrolün de gelişen süreç. Bilanço bahane edilerek hisse geriledi. Bu hep böyle gitmeyecek. Gün gelecek yükseliş başlayacak..Beklemedeyiz..ytd
Buna göre burda ky kalmışmıdır!?ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygım var size üstad tabiki yetersiniz, bizim içinde; malda yalan mulkte yalan, gel sende biraz oyalan mantığı var....burada ralli beklentisi oluşturup insanlara umut pompalanması ama rıza göstermekten kaynaklı....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam buraya gelip garibanın elindeki hisseyi bir şekilde zarar ettirsin diye gazlamak ********lik. Elbette yok demiyorum illaki vardır. Fakat KUTPO'da birçok kişi bilanço beklentisi ile hissede pozisyon aldı. Fakat açıklanan her bilanço da hissenin tepesine bindiler. Bu şekilde eldeki malın fiyatı yukarılarda kaldı ve bir sonraki bilançolar umut ile beklendi. Fakat onlarda umulan gibi olmayınca çok güzel bir şekilde mal sahibi olundu. Bir çok kişi umudunu yitirmediği için satıp çıkmadı. Olayın özü bu bence. ytd
Yer İmleri