Sayfa 331/864 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben Sn. Cool analizini bu sefer beğendim. Hâlâ hatasını kabul etmiyor son hareket bası satısı konusunda o ayrı o da kendisini bağlar insan kendini geliştirdikçe kazanır esnek olmak kabul etmek lazım.

Kim aldı kim sattı konusunda mantıklı yazmış ama doğrudur yanlıştır kimse bilemez yanlış çıkarsa da adamı suçlayacak bir şey yok yani. Ben 3 bilanço daha görmek istiyorum bu kâğıtta hangisini beğenmezsem onda çıkarım hepsini beğenirsem oyna devam.
    Doğru tamamen tahmin yani bilgiye dayalı somut bir yorum değil hata ihtimali %99 , bizde biliyoruz yabancı satıyor evet ama enverin sattığını 20 ye anlaştığını ,yarısını sattığını, şunu bunu nerden biliyor , enverin kankasımı yoksa 😂 cool, yabancıda satmıyor bencede yabancı satışı var olgusu yapılıyor , yabancı oranı 5 puan düşmüş , enver de 5 puan sattı e o zaman nereye gitti bu hisseler , 2-3 haftada hissenin % 10 u satıldı yani e hisse niye 18-19 arasında , klimasanda alıcı tarafı zayıf deniliyor e o zaman hissenin 7-8 lere gelmesi lazım değil miydi ?😂 bu hisse yeri geliyor 1 milyon tl lik işlem hacmiyle tavan veya taban yiyebilecek bir hisse , cahilcuhelanın dediği gibi bütün göstergeler dip te nerdeyse, ha 17,50 civarına kadar çekerler daha bekliyoruz orda kendilerini yani enveri 😂,

2. Senaryoyu Sn Brain yazdı ve dediği gibi yılsonunuda şaka maka birtarafa tutturdu herif 😂 , daha önceden yazmıştım ona burada sende bir şey var diye , adamın dediği gibi 25 li fiyata çok yaklaştı yıl sonunda 23,3 gibi ( bu fiyatlar herkesin öngördüğü fiyatlardı ama zamanlamasını çok iyi tutturdu brain ) , fonlar dedi , sabırsızlanıyorlar dedi , ve fonlar işbaşında , bence fonlar al gülüm ver gülüm yapıyorlar yılbaşından beri , hisseyi de düşüremiyorlar daha da kaptıracaklar bu sefer kaptırdıklarınıda minimum 25 ve üstü fiyattan aşağıya geri alamayacaklarını biliyorlar , 40-50 fiyatlarda çok anormal fiyat değil bu hisseyi biliyoruz 2 ay rezil eder kendini sonra 10 günde %100 -150 yapıverir huyu bunun böyle , bence hissede kalbur üstü hisseyi bilen ne yaptığını bilen yatırımcı grubu kaldı ( ky ama bilinçli ) ve bunu kıramıyor adamlar , öbür kesim 12-16 arası boşalttı malı büyük kesimide 16 da , onun için bu grubun enver-patron-fon ne derseniz deyin maliyeti o kadar düşük değil , sn Brain sahne sizde , ben hazırladım sahneyi buyrun söz sizde 😂😂 ? Arkadaşlar defter değeri felen diyor ?😂

hisseye ilgi bugün biraz artmış gibi.

20 nin üzerine yerleşse bilanço gelinceye kadar da hedef fiyatına doğru yavaş yavaş gider.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Ben yazınca kızıyorlar.

Enver yarısını çıkmış malın 10 maliyeti olsa kalanı beleşe yakın maliyet olmuştur onun. Yabancı satışı kondor'un devamı herhalde.

Olumsuz bilanço gelirse döktürüp toplayıp hızlı yukarı yapar diyenler hisseyi hiç bilmiyorlar. Ağlama duvarına çevirmeden tek lot bile almazlar öyle bir durumda. Enver tekrar el atarsa bilemem tabi.

3. çeyrek öncesi yükseltmediler kağıdı, aksine şelaleye hazırladılar. Malı kitledikleri herif malları Enver'e devretmese görürdünüz olacakları. Enver girince şirket ile anlaşıp 20'ye kadar destur aldı sanırım. 20 üzeri hareket kondor'un elindeki malların sene sonu kapanışını yüksek göstermek için yapılan bir manipülasyondan ibaretti. O hareket sonrası boşaltıma başladı Enver.

Dediğiniz gibi 1 TL üstü temettü verir, bilanço dalaverelerini bırakırlarsa hayalleriniz gerçek olabilir. Aksi taktirde tehlikeli bir patron hissesi bu. 9-12 aylık sonrası defter değeri veya aşağısı yerlerdeyse alıp 1. çeyrek ile yarısını realize edeceksiniz, kalanı 2. çeyrekte realize edip tekrar çakılana kadar ekrandan atacaksınız. Yıllardır bundan ibaret bir hisse... Şirket devamlı büyüdüğü için dip fiyatı da yükseliyor devamlı, sabredebilen uzun vadede her halükarda zararı kurtarır yani.
    Teşekkür ediyorum.

5. Her türlü görüşü okuyup kendi beyin süzgecimizden geçirdikten sonra kararımızı vermek ve bundan dolayı kimseyi suçlamamak en güzeli diye düşünüyorum.
    Her koyun kendi bacağından asılır...

Nosfecagri; "Ben 3 bilanço daha görmek istiyorum bu kâğıtta hangisini beğenmezsem onda çıkarım hepsini beğenirsem oyna devam." demiş. Şu anda bende aynı yolu izliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by rrrr Yazıyı Oku
    Her türlü görüşü okuyup kendi beyin süzgecimizden geçirdikten sonra kararımızı vermek ve bundan dolayı kimseyi suçlamamak en güzeli diye düşünüyorum.
    Her koyun kendi bacağından asılır...

Nosfecagri; "Ben 3 bilanço daha görmek istiyorum bu kâğıtta hangisini beğenmezsem onda çıkarım hepsini beğenirsem oyna devam." demiş. Şu anda bende aynı yolu izliyorum.
    Onun için zaten coola uyup 9 dan satmadık 😂😂

7. galiba son bir kaç günün aynısı hareket edecek gibi...önce çıkıp daha sonra gevşiyor kerata..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

borsamıza yeni bir terim ekleyeyim. ani hareketleri seven klmsn bugün bir çekirge sıçrayışı yapıp 19.18 leri test edebilir.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Sayfa 331/864 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •