Sayfa 331/1001 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Niye tuzsuz olmali?
    Tuzlu olan tansiyon yapıyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Sana küfür etmeyeceğim boşuna uğraşma benimle .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sana küfür etmeyeceğim boşuna uğraşma benimle .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evladım seninle niye uğraşayım %15 cebe atmışım iki günde.
    Seni seviyorum ben.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    DSÖ aşı da kesin çözüm değil diyor. Yani her şeyden bulaşıyor, tedavisi yok. Olmayacak da . İllaki ölün diyorlar.

AŞI KESİN ÇARE DEĞİL"

Aşı konusunda da açıklamalarda bulunan Tedros, aşının dünya sağlığı için önemini vurgulayarak bir yıl ya da daha kısa bir süre içinde aşıya erişilebileceğini belirtti. Tedros aşının kesin çare olmasının ise oldukça zor olduğu açıklamasını yaptı.
    Dsö'nun hiçbir inandırıcılığı yok, ben bunların açıklamalarını tıpkı borsadaki ters indikatör olarak baz alıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yazıklar olsun... Bu durumda menşei yabancı olan pirinç mi almalıyız, sağlıklı olması bakımından...?
    Kendi adıma söyleyeyim,şu an Trakya da ikamet ediyorum,kendisinden emin olduğumuz bir ahbabımızdan alım yapıyoruz,Merzifon da görev yaparken,tatillerde,Osmancık civarı bir pirinç fabrikası vardı oradan alırdım pirinci,lezzet kişiden kişiye değişir ama Osmancık civarı,su kaynaklarını kirletecek bir sanayi tesisi olmaması benim tercih sebebimdi...

Not:marketlerde vb yerlerde satılan Osmancık,Gönen Baldosu,Tosya pirinci etiketli satılan ürünlerin hiçbirisi %100 garanti değildir.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Kendi adıma söyleyeyim,şu an Trakya da ikamet ediyorum,kendisinden emin olduğumuz bir ahbabımızdan alım yapıyoruz,Merzifon da görev yaparken,tatillerde,Osmancık civarı bir pirinç fabrikası vardı oradan alırdım pirinci,lezzet kişiden kişiye değişir ama Osmancık civarı,su kaynaklarını kirletecek bir sanayi tesisi olmaması benim tercih sebebimdi...

Not:marketlerde vb yerlerde satılan Osmancık,Gönen Baldosu,Tosya pirinci etiketli satılan ürünlerin hiçbirisi %100 garanti değildir.
    Değerli bilgiler için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Reha abi sende bence bir git görüş. Sizdede turisttik bolca yer vardır.

AK Parti Muğla İl Başkanı Mete, Muğla'nın turistik ilçelerinde tatil için bulunanların, Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında plajları kullanıp, turistik ziyaretler gerçekleştirebileceğini bildirdi.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/mug...ulacak/1890342

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

yetişen pirinç ülkeye yetmiyor da yöresel gönen veya tosya pirinci nasıl yetişsin
    ambalajın üstünde gönen yazar lakin içinde başka yöre pirinci çoğunlukla vardır..

Sayfa 331/1001 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •