Sayfa 331/489 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 3905 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. döngüler bunu 2 sene önce de yazıyordum kızıyordunuz bana

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Eskiden aldım yattım ile olmayacağını çok geç anlayanlardanim. Çünkü global piyasalarda inişli çıkışlı. Emtialar öyle, kurlar, faizler, yenilikler ve herşey değişiyor. Değişime ayak uydurmassan olmuyor.. bu sebeple misket uygulaması ne seni elindeki den ediyor, ne kaçıp gidince arkasından bskmiyorsun, ne de düşerken üzülmüyorsun.
    Yükseldikçe satmamissin eee düşünce de uzulmemen lazım ya bir arası olmalı. Veya bir kazanç şekli uygulamak gerekiyor. Yoksa hem lot miktarın aynı kalır hemde kazanç olmaz. Ytd
    ben de(aldım yattım) bunun bedelini fazlası ile ödedim!

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    döngüler bunu 2 sene önce de yazıyordum kızıyordunuz bana
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    ben de(aldım yattım) bunun bedelini fazlası ile ödedim!
    Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.. misket uygulaması diyorum. Huuuu. Ytd

4. Bankalari MB oncesi terse yatirdilar ilginç! Pas harici başka bir karar mı gelecek acep. Yoksa bu döngüyü mu degistiriyorlar. Eğer bu dongu değiştirilirse iyi olur kanımca. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankalari MB oncesi terse yatirdilar ilginç! Pas harici başka bir karar mı gelecek acep. Yoksa bu döngüyü mu degistiriyorlar. Eğer bu dongu değiştirilirse iyi olur kanımca. Ytd
    Pas geçtiler. Normalde pas geçince bankalar yukarı oluyordu. Eğer bu döngüyü değiştirdilerse iyi. Ortayı bulmaya çalışıp dengelenebilir, umarım .. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.. misket uygulaması diyorum. Huuuu. Ytd
    5 şeyle birden ilgilenince cümleler tam anlaşılır olmuyor. Ben anladım sizi evet...

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    5 şeyle birden ilgilenince cümleler tam anlaşılır olmuyor. Ben anladım sizi evet...
    portföyun 5 olduğunu unutmamissin, tebrikler. Ama şu sıralar sadece 2 si ile ilgileniyorum. 3 ü kendi kendine ilgileniyor. Ytd

8. Active31 hc nerelerde. Kulaklarını cinlatayim..onunda çok emeği var şişe de.. ytd

Sayfa 331/489 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •