Sayfa 332/615 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Bu son dakika alımlarını nasıl yorumlayabiliriz

2.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    0.85 kapattı devre kesici 76 da girecekti
    Kacirmisim o kismi

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tuncay59 Yazıyı Oku
    Adam 1.30 dan beri veriyor.son dakka 2 kademe alsa ne olur almasa ne olur.ama teknik olarak 78 destegine degmis oldu

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tuncay59 Yazıyı Oku
    Çok düşmesini önleyerek yarın tekrar vermeye devam edeceği anlamına gelebilir

5.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Çok düşmesini önleyerek yarın tekrar vermeye devam edeceği anlamına gelebilir
    [emoji1] dayaktan bayilani islatip islatip ayiltiyor ki bi daha bayiltana kadar dovsun.

Eski arkadaslar belki merak eder diye hazir yazarken son durumumu da soylemis olayim. 73 den boy vermistim , 93 den dayanamayip cikmis , yolun acik olsun pasam demistim. Ancak goruyorum ki pasam mermi manyagi olmus halde geri dondu , kagidin kasari olarak yine 80 den atladik arabaya. Bakalim gezmeye nereye goturcek spek abi bizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by icruy Yazıyı Oku
    [emoji1] dayaktan bayilani islatip islatip ayiltiyor ki bi daha bayiltana kadar dovsun.

Eski arkadaslar belki merak eder diye hazir yazarken son durumumu da soylemis olayim. 73 den boy vermistim , 93 den dayanamayip cikmis , yolun acik olsun pasam demistim. Ancak goruyorum ki pasam mermi manyagi olmus halde geri dondu , kagidin kasari olarak yine 80 den atladik arabaya. Bakalim gezmeye nereye goturcek spek abi bizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hoşgeldin eski dost, ben biraz geç indim ve tekrar alımlara başladım. 0.70 kadar kademe kademe alacağım. Biliuorum ki mu mendebur daha fa aşağı gelecek ama 5 yılın hatrına yinede alacağım.. Selamlar

Alıntı Originally Posted by tuncay59 Yazıyı Oku
    Sizin alım miktarını bilemiyorum ama , milyonlarca lottan bahsediyoruz..Küçük yatırımcı bunları alıyor bunları diyemeyiz sanırım..
    Net olarak söyleyeyim 78 bin adet.

8. YAT FİN alışlarını CITIBANK YABANCI N.A için yapıyor gün gün kontrol ettim.lot tutuyor.Yanlız ordaki yabancı gerçek yabancı mı?

Sayfa 332/615 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •