Sayfa 332/997 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

vadenin o ünlü günleri geldi.. 5 gün kaldı kapanışa vadenin. dayanak varlığın hareketinin türevlerinde muazzam artışlara neden olabileceği.. örneğin burada call opsiyonlarını görüyoruz, kalan 5 günde 1460'ı güçlü biçimde geçer kapanış mesela 1480 olur diyorsan, örneğin 1460 daki call long kontratını 26 tl den alabiliyorsun şu anda. 1480 uzlaşma olduğunda 200 tl değerine ulaşacak ve kar 200-26 = 174 tl olacak kontrat başına.. gamma 'nın gücü..1460 altı kapanışlarda 26 tl'n yanacak, değeri sıfırlanacak..zararın 26 tl olacak.
    yukarıda 3 gün önce verdiğim şekil şimdi aşağıdaki şekilde yeni hali görülüyor..
    26 tl den alınan opsiyon geriye 3 gün sonra 93 tl den satılabiliyor.. yarın endeks 1480 olursa 200 tl olacak..

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bizim ülkede hiç çalışma, yan gel yat
    yine aç kalmazsın, gelen yardımlar (asgari ücretliden fazla olur tahminim) çok acaip bir memleketimiz var, asgari ücretle çalışan çalıştığıyla kalıyor. çalışmamış olsa daha rahat yaşayacak
    Hamdım Piştim Yandım

3. Hele şu pandemide çalışan sağlık çalışanlarının durumu

Millet evinde yan gelip yatıyor bir yıldır doğru dürüst kimse çalışmıyor, çalışanda saat 10 da gidip üçte çıkıyor ama gel gör ki sağlıkçı full time çalışsada göze gelmiyor anca kuru bi alkış aldılar, yazık valla
    Hamdım Piştim Yandım

1.5 ayda 100 puanlık bir bantta hareketleri yaptılar.. fena sayılmaz.. 5-6 defa hatırı sayılır bir hareket oldu bandın altına ve üstüne doğru, oyuncuların realizasyonm yapabilmesi için.. benim de işime geldi açıkçası.. hem opsiyon tarafından (opsiyon mantığına göre görece yatay olması) hem de vadeli trade işlemlerinden..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Ne tarafa kırar tahmin var mı başkan? Sert hareket / trend zamanı bayram sonrası geliyor sanki.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

1.5 ayda 100 puanlık bir bantta hareketleri yaptılar.. fena sayılmaz.. 5-6 defa hatırı sayılır bir hareket oldu bandın altına ve üstüne doğru, oyuncuların realizasyonm yapabilmesi için.. benim de işime geldi açıkçası.. hem opsiyon tarafından (opsiyon mantığına göre görece yatay olması) hem de vadeli trade işlemlerinden..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne tarafa kırar tahmin var mı başkan? Sert hareket / trend zamanı bayram sonrası geliyor sanki.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 standart spamaya göre planladım, yön tahminim yok..yukarıda 155-160 ile aşağıda 130-135 arası kaldığı sürece karlı biçimde devam ederim.. endekste her şey olabilir..bugün sanayiler süper karlı diyoruz iki ay sonra "aaaaa.. stoklara çalışmışlar" diye bir haber okuruz veya "aaaa. bankalardaki karlar aslında daha az sanki" veya "turizm sezonu iyi gitmez, dolarda sıkıntı başlar", önden fiyatlama başlar bu durumu, bir bakmışsın aşağıdasın.. veya tam tersi bir "müjde " gelir eski zirveler egale edilebilir..ayrıca ben endeksin kendisini değil diğer önemli bileşenlerine karşı trade ediyorum vadeli tarafında.. dolayısıyla piyasa nötr'üm.. göreceli performansı trade ediyorum.

SPOT (İngiliz HSBC almış piyasayı, BOFA günün sonunda ne yapar alır mı!)

8.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    USD-TL de satış baskısı artar mı acaba benim sistem sat dedi

gene beni terse mi getircen USD palası
    bak beni avlamaya çalışıyor çakal USD de.

spot xu100 de 1385 gelip 1408 civarı kapanış istiyorum hadi bunda da ters indikatör olayım

Sayfa 332/997 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •