İyi performans ile citiledi.. ytd
İyi performans ile citiledi.. ytd
Forum sakinleşti, sessizce alanlar köşelerine çekilmiş olabilir almayanlarda diğer hisseleri incelemeye geçtiler. Ytd
ne yazacağız ki, ben ekrana bakmaktan bile vazgeçtim artık.
burada en eski benim anlaşılan. Sn. spenc benden eskidir diye düşünüyorum ama ben 2010 yılında sodaya girdim. o günden bugüne de taşıyorum hatta birikimlerim ölçüsünde artırıyorum.
bundan 2-3 sene önceye kadar 4-5 hisselik portföyümde al-yat stratejisi bana iyi para kazandırmıştı. 20 yıldır cam sektöründe olduğum için şişe hep portföyde kaldı, duygusallık sanırım.
ama 2 senedir istanbulun iyi ilçelerinden birinde 3+1 bir ev parası kadar kaybetmişimdir. hele bir de enflasyon vs hesaplansa....
neyse, bunlar oğluma miras kalacak benden, umarım o yer bunların parasını. bize bir faydası olmadı, ona olur umarım.
Tebrikler kastrat hc siz benden eskimiysiniz. Cigarayi 2012 yılında bıraktığımda başladım bu merete. Pandemi esnasında ülke içinde, hisse, ev, arsa, dükkan, altın ne alınsa al yat ile misli artmis. Tabi bazı hisseler hariç ve çoğu hissede kazançlarini bir kısmını geri almıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun.. tek yanıma kar kalan ve en önemlisi olan sigarayi bırakmam olmuştur. ytd
Tabi ben son birkaç gündür forumun hızlı ilerlemesindeki katkıları olan arkadaşlari kastetmiştim. Aslında yazacak birşey yok, arada ihtiyaç hasıl olan şeyleri paylaşıyoruz. Sözüm meclis dışı idi.. ytd
An itibariyle 2 üye, 2 ziyaretçi.. ytd
Demek ki kör buzağı topallamadan ekinler baş vermeyecek..
Kader diyemezsiniz sen kendin ettin diyor Bergen!! Ytd
https://youtu.be/5Q306mFnUNI
Yer İmleri