Sayfa 332/475 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. İyi performans ile citiledi.. ytd

2. Forum sakinleşti, sessizce alanlar köşelerine çekilmiş olabilir almayanlarda diğer hisseleri incelemeye geçtiler. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Forum sakinleşti, sessizce alanlar köşelerine çekilmiş olabilir almayanlarda diğer hisseleri incelemeye geçtiler. Ytd

ne yazacağız ki, ben ekrana bakmaktan bile vazgeçtim artık.

burada en eski benim anlaşılan. Sn. spenc benden eskidir diye düşünüyorum ama ben 2010 yılında sodaya girdim. o günden bugüne de taşıyorum hatta birikimlerim ölçüsünde artırıyorum.

bundan 2-3 sene önceye kadar 4-5 hisselik portföyümde al-yat stratejisi bana iyi para kazandırmıştı. 20 yıldır cam sektöründe olduğum için şişe hep portföyde kaldı, duygusallık sanırım.

ama 2 senedir istanbulun iyi ilçelerinden birinde 3+1 bir ev parası kadar kaybetmişimdir. hele bir de enflasyon vs hesaplansa....

neyse, bunlar oğluma miras kalacak benden, umarım o yer bunların parasını. bize bir faydası olmadı, ona olur umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    ne yazacağız ki, ben ekrana bakmaktan bile vazgeçtim artık.

burada en eski benim anlaşılan. Sn. spenc benden eskidir diye düşünüyorum ama ben 2010 yılında sodaya girdim. o günden bugüne de taşıyorum hatta birikimlerim ölçüsünde artırıyorum.

bundan 2-3 sene önceye kadar 4-5 hisselik portföyümde al-yat stratejisi bana iyi para kazandırmıştı. 20 yıldır cam sektöründe olduğum için şişe hep portföyde kaldı, duygusallık sanırım.

ama 2 senedir istanbulun iyi ilçelerinden birinde 3+1 bir ev parası kadar kaybetmişimdir. hele bir de enflasyon vs hesaplansa....

neyse, bunlar oğluma miras kalacak benden, umarım o yer bunların parasını. bize bir faydası olmadı, ona olur umarım.
    Tebrikler kastrat hc siz benden eskimiysiniz. Cigarayi 2012 yılında bıraktığımda başladım bu merete. Pandemi esnasında ülke içinde, hisse, ev, arsa, dükkan, altın ne alınsa al yat ile misli artmis. Tabi bazı hisseler hariç ve çoğu hissede kazançlarini bir kısmını geri almıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun.. tek yanıma kar kalan ve en önemlisi olan sigarayi bırakmam olmuştur. ytd

5. Tabi ben son birkaç gündür forumun hızlı ilerlemesindeki katkıları olan arkadaşlari kastetmiştim. Aslında yazacak birşey yok, arada ihtiyaç hasıl olan şeyleri paylaşıyoruz. Sözüm meclis dışı idi.. ytd

6. An itibariyle 2 üye, 2 ziyaretçi.. ytd

7. Demek ki kör buzağı topallamadan ekinler baş vermeyecek..
    Kader diyemezsiniz sen kendin ettin diyor Bergen!! Ytd
    https://youtu.be/5Q306mFnUNI

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankalari MB oncesi terse yatirdilar ilginç! Pas harici başka bir karar mı gelecek acep. Yoksa bu döngüyü mu degistiriyorlar. Eğer bu dongu değiştirilirse iyi olur kanımca. Ytd
    Normal olana dönüyoruz, alışılmışliklar bitiyor. Normal olan faizlerin düşmeye başlaması ile bankalar için iyi olurdu.
    Ama şimdiye kadar her faiz artışında veya pas geçişinde bankaları yukarı alıyorlardı. Şimdilik öyle olmadı gibi görünüyor.. ytd

Sayfa 332/475 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •