İyi şeyler birdenbire olur.
Bu kadar bekletmez İnsanı..
Oğuz Atay
https://x.com/seval_glgm/status/1855...124226430?s=46
İyi şeyler birdenbire olur.
Bu kadar bekletmez İnsanı..
Oğuz Atay
https://x.com/seval_glgm/status/1855...124226430?s=46
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bir uyanık sen mi kaldın cin Ali!!!
EM den çelebi Efes Cola etkilenmedi sen etkilendin.
Tavandan malları verip sulandırdın tahtayı.
Milletin şirketi aptal KSS de bir sen uyanık kaldın geçmedin
350 şirket aptal yedek akçeye kıydı sermaye arttırdı ama bir uyanık sen kaldın cin Ali!!!
En kötü zamanlarda küçük şirketler bile geri alım yaptı bir sen yapmadın uyanık cin Ali!!!
Millet en ufak anlaşmaları bile kapa atar ama sen mağdur olmayalım diye aylarca duyurmadın vefalı cin Ali.
Hep bizleri düşündün satışlar azalacak dedin aylar öncesinden manipülasyonun kralını yaptın cin Ali!!
Arsa da çöktün arka bahçen yaptın helal sana cin Ali!!
Muhasebeci bu ara iyi çalışıyor
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Toplantı merkezi de ne konuymuş arkadaş, sanki milyon dolarlık yeni iş bağlantısı... Defalarca KAP yaptılar.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Slm sevgili filozof toplantı felan ne iş ben göremedim oylebir haber şu aralar egerki bir olağan üstü toplantı gelirse kesinlikle sermaye artırım kararı da çıkma olasılığı yüksek olur çünkü koca fabrika bir ev parasi degil bir araba parasından da aşağı düştü bu eflasyon ortamında ihtiyar gidereayak bir suprizmi yapacak nedir galiba günahlarından ve ahlardan arınmak istiyor derim
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri