Artan

277,75 10 13:04
43,78 10 13:08
39,64 9.99 13:09
8.585,00 9.99 13:04
42,98 9.98 13:09
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 13:09
58,85 -9.95 13:08
7,82 -9.8 13:09
82,60 -9.73 12:55
101,00 -8.93 13:09
Azalan Hisseler

İşlem

4.842.203.400,80 13:09
4.835.738.689,26 13:09
4.494.627.281,54 13:09
3.961.394.469,25 13:09
3.816.077.989,75 13:09
Tüm Hisseler
Sayfa 333/639 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by deliizmir Yazıyı Oku
    forumunuzu vaktim oldukca okumaya calisiyorum..
    kisiler üzerinden de polemik yaratmak istemiyorum..
    tarafsiz bir göz ve okuyucu olarak birkac sey yazmak istedim...

forumda 1 kisi forumu cok güzel yönlendirme görevi almis..bu kisi sürekli forumu yemliyor..sürekli gercekle pek alakasi olmayan konular ortaya cikariyor..bu konular üzerinden forumu idare ediyor..b
    benim tarafsiz gözlememim,1 kisi bu is görevlendirilmis..yatirimcilari yaniltama kasti ve yanlis yönlerdirme yapiliyor..
    belkide yaniliyorumdur...ama o kisinin yazdiklarini okuyunca ve forumda o yönde kaymalar olunca,,ben bunu anladim..

ayrica gözalti pazarindan cikmasi icin bu firmanin cok yol almasi gerekiyor..bu konular birkac kelime ile gecistirilecek konular degil..
    burada bircok arkadas büyük zarar atmis ve beklmede ..tabiki üzücü ve zor bir durum..borsanin altin kurali birileri kaybedecek ki,birileride kazansin..aci ama maalesef öyle..illaki hisseler birilerinin elinde patlamasi gerekiyor..

birde su yönden bakmak lazim..bu sirketin borclari belli.bu sirketi kurtarmak mi daha karli..yoksa bu sirketin iflasa sürekleyip borclardan kurtulmakmi..
    yani demek istedigim borcu ödemek mi avantajli..yoksa iflas edip baska bir firma ile yola devammi..
    Başka şirket ile yoluna devam etmek mantıklı ise bizim durumumuz ne olacak? O kadar hisse zarar ???

2. zamanlama manidar,
    içerik manidar,
    elinde 'hisse olmayan' ve zaman zaman forumu okuyan biri için.

şimdi bize nedemek istiyor?

kabaca,boşa beklemeyin diyor.
    kabaca satın diyor.
    kanuni dayanağı yok,somut tezi yok ama olsun;adam biliyor.bize bu yeter.

peki...pazartesiden itibaren çıkmaya başlıyorum ben...

burak bekir atalay

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    zamanlama manidar,
    içerik manidar,

kabaca satın diyor.

burak bekir atalay

Ustad aynen dediğimiz gibi... Pazartesi günü bende ufaktan baslayayim... 1 sıfırdan büyüktür.... Kısmet değilmiş deriz...

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    zamanlama manidar,
    içerik manidar,

kabaca satın diyor.

burak bekir atalay

Size katılıyorum o mesaj iyi niyetli değil... biz burada iyi yada kötü her türlü ihtimali değerlendirmeye gayret ediyoruz...

Ben ısrarla mevzuatı bilmediğimi belirtiyorum sürekli sorular sorarak bilenlerden cevap alarak öğrenme gayretindeyim diğer taraftan araştırma yapıyorum. Sermaye azaltımı iddiası gündeme geldiğinden beri somut örnekler bularak . Emnis yapmış inceledim senaryo bizim duruma yakın aradaki fark onlar anapazarda iken yapılmış.

Akten holding 2014 de yapmış onu henüz araştıramadım vakit bulunca bakacağım. Ama genel kural geçmiş yıl zararları çok olan sermayesini tüketen şirketler başvuruyor bu işe...

Allah kerim inşallah hep beraber mutlu bir şekilde ayrılmak nasip olur...

5.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    zamanlama manidar,
    içerik manidar,

kabaca satın diyor.

burak bekir atalay

İyi niyetle yazıyor ise örnek vererek sonutlastirsin o zaman...

Şu şirket böyle yaptı sonuç böyle oldu desin...

Önce bir kapta genel kurul kararı ve içeriği yayınlansın sonra bu işi bilenlerin yorumlarına ihtiyaç olacak ben kendim araştırmalarıma devam edeceğim...
    .simdilik emnis buldum onda da sermaye azaktim sonrasında fiyat önce düşmüş kısa bir süre sonra % 100 üstünde prim yapmış...

Buraya gelip üstelik elinde hisse yokken olumsuz yazmak patrona spege hizmet eder biz zaten her senaryoyu satın almışız ki ikinci yıl olacak hala buradayız...

Doğru olan artı ve eksi yönlerini örnek vererek izah etmek. O yüzden özellikle mali müşavir muhasebeci vergi müfettişi gibi bu konularda mevzuatı bilen arkadaşların yorumlarına ihtiyaç var ben tahminlerde bulunuyorum benim yazdıklarımın bağlayıcı bir yanı yok o yüzden sözü ustalara bırakıyorum...

6. ertem önceki sayfada yazmış.
    ttk 376/2 diyorki ya 1/3 sermaye ile yetinceksin yada sermaye kaybını telafi edeceksin.bunları yapmazsan şirket sona erer diyor.
    ertem sermaye azaltım olarak yorumlamış,murat da faizsiz sermaye getirilmesi olarak yorumlamış.üçüncü bir seçenek varmı?bir şekilde geçmiş yıl zararını azaltacaklar yoksa ttk 376/2 hükmü açık.
    213,6183,sair mevzuatı bilmeden borç tüzel kişilik borcu demeyin,cahil derler adama.
    ziraate kim ne teminat kefalet verdi de,icralar durdu biliyormusunuz?şimdi bunu bilmeden akpaz batarsa borçdan kurtulurlar demeyin.
    akpaz batarsa akyürek biter.öyle kağıt üzerinde topladım çıkardım,ahanda sonucu buldum değil bu işler.

bba

Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Size katılıyorum o mesaj iyi niyetli değil... biz burada iyi yada kötü her türlü ihtimali değerlendirmeye gayret ediyoruz...

Ben ısrarla mevzuatı bilmediğimi belirtiyorum sürekli sorular sorarak bilenlerden cevap alarak öğrenme gayretindeyim diğer taraftan araştırma yapıyorum. Sermaye azaltımı iddiası gündeme geldiğinden beri somut örnekler bularak . Emnis yapmış inceledim senaryo bizim duruma yakın aradaki fark onlar anapazarda iken yapılmış.

Akten holding 2014 de yapmış onu henüz araştıramadım vakit bulunca bakacağım. Ama genel kural geçmiş yıl zararları çok olan sermayesini tüketen şirketler başvuruyor bu işe...

Allah kerim inşallah hep beraber mutlu bir şekilde ayrılmak nasip olur...

sizleri anlayabiliyorum..bana kizabilirsiniz..yada kötü niyetli diye düsünebilirsiniz..bir cogunuzun aile yasantisi bile bozulmus..forumda okudum..haklisiniz..gercekci bakmak istemeyebilirsiniz..olumlu bakmayi tercih edebilir ve moralinizi yüksek tutmak gayretindesiniz.
    yanlis anlamayin ben sirket batacak demedim..ama kisa vadede bu essek pazarindan cikmasi cok zor..piyasaya kosullarida biraz türkiye de zor..

borclari yapilandirma tek basina yeterli degildir..önce bu borclari ödemeye baslamasi lazim vede mali yapisini düzeltmesi lazim..buda nerden baksan 2 yila yakin bir zaman alir..hersey olumlu giderse tabi..
    diger konu ise sirketin alacagi..bu alacak icin herhangi bir teminat verilmedi diye biliyorum..ilerki dönemlerde bu alacaga kagit üzerinde faiz isletildigini düsünelim..kasaya nakit girmedigi sürece..kagit üzerinde kar yazilir..finansal bir oyun..
    ekiz kimya alacagina yillardir faiz yaziyor..sonucta yaz babam yaz..nasilsa ödemiyorum..fenis batmadan önce 200 milyon kendi sirketinden alacakliydi..her yil 10 milyon faiz yazildi bilancoda..sonucunda tahta kapandi gitti..

kim ne alir , ne satar..beni ilgilendirmez..ben forumunuzu takip ediyorum..bunun gibi bircok forumuda..ama bu forumda bilincli bir yönlendirme var..sürekli biri ortaya yeni konular atiyor..sizlerinde bu yöne kaymasini salliyor..bir nevi yatirimcilari lolipop seker ile oynamanizi saglayor..gerceklerden cok uzak konulari yasanacakmis gibi gündeme getiriliyor..son dönemin konusu da sermaye azaltimi oldu..bu konunun süresi dolunca baska bir konu ortaya atilacak..simdilik böyle..

borsada realite önemlidir..herkes aldigi hissenin yukari gitmesini ister..ama bazende yatirimcilar tasiyici görevini alirlar..sen kar edersen,baskasi zarar edecek..

dedigim gibi polemik yaratmak istemiyorum..her görüse saygili olmak lazim..
    kusura bakmayin..

aklima gelmisken ismini vermeyeyim ..tahtasi kapanan bir firmanin elinde yaklasik degeri 150 milyon eder bir arsasi vardi..egerki patron arsayi satsaydi..tüm borclari ödeniyor du sirketin vede üstüne yaklasik 60 milyon gibi bir para kaliyordu..ama patron borcu ödeme secenegini secmedi..arsayida baska bir firma üzerinden ic etme yoluna girdi..

bazen mantik disi cok seyler olabiliyor..inanmak zor ama oluyor..

Sayfa 333/639 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •