Sayfa 333/1006 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bakan olmak için mv olma zorunluluğu yok artık. Henüz alışamadınız galiba
    Valla hiçbir fikrim yok siyasetle alakam yok sadece işte böyle tahmin yürütüyorum benim ilgilendiğim siyaset cebimi nasıl etkiliyor günlük hayatimi nasıl etkiliyor ona bakıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bakan olmak için mv olma zorunluluğu yok artık. Henüz alışamadınız galiba
    Benim bildiğime göre milletvekilleri bakan olamıyor. yanılıyor muyum acaba ?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Benim bildiğime göre milletvekilleri bakan olamıyor. yanılıyor muyum acaba ?
    Olabiliyor ama o zaman da vekillik gidiyor
    Yani efektif birşey değil

Neyse çok siyaset yaptık.. kusura bakmayın

4. Geçenlerde burada antep fıstığı muhabbeti döndü 250 tl oldu diye .hala anlayamadım dolmaların yahut irmik helvasının içine konan beyaz renkli fıstık mı 250 tl oldu.yoksa normal bildiğiniz içi yesil fıstık 65 70 tl aralığında.. bu arada bir anektod anlatayım babam anlatırdı.8-9 yaşındayken karşı komşuları yahut gayrimüslim çocuklar sam fıstık yermiş çok canımız çekiyordu derdi biz ne zaman yada nasıl yiyeceğiz diye...yine misal ben küçüktum eski kaser eve 2 hafta da bir pazar sabahları girerdi...ki durumumuz o kadar kötü değildi.. şimdide 50 lira her eve giremiyor lafları hep vardır..ve en son 80 ler dizisindeki fehmi karakteri totoda 13 bilir ve ikramiyenin tamamıyla pirzola alır eve ..diziler yahut filmler o dönemlerden bir şey anlatır bizlere.demem o ki peynirdir ettir sam fistigidir.vs ülkemizde hep pahalı olmuştur.l

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Geçenlerde burada antep fıstığı muhabbeti döndü 250 tl oldu diye .hala anlayamadım dolmaların yahut irmik helvasının içine konan beyaz renkli fıstık mı 250 tl oldu.yoksa normal bildiğiniz içi yesil fıstık 65 70 tl aralığında.. bu arada bir anektod anlatayım babam anlatırdı.8-9 yaşındayken karşı komşuları yahut gayrimüslim çocuklar sam fıstık yermiş çok canımız çekiyordu derdi biz ne zaman yada nasıl yiyeceğiz diye...yine misal ben küçüktum eski kaser eve 2 hafta da bir pazar sabahları girerdi...ki durumumuz o kadar kötü değildi.. şimdide 50 lira her eve giremiyor lafları hep vardır..ve en son 80 ler dizisindeki fehmi karakteri totoda 13 bilir ve ikramiyenin tamamıyla pirzola alır eve ..diziler yahut filmler o dönemlerden bir şey anlatır bizlere.demem o ki peynirdir ettir sam fistigidir.vs ülkemizde hep pahalı olmuştur.l

Sanırım kabuğu ayıklanmış tamamen antep fıstığı içi.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Geçenlerde burada antep fıstığı muhabbeti döndü 250 tl oldu diye .hala anlayamadım dolmaların yahut irmik helvasının içine konan beyaz renkli fıstık mı 250 tl oldu.yoksa normal bildiğiniz içi yesil fıstık 65 70 tl aralığında.. bu arada bir anektod anlatayım babam anlatırdı.8-9 yaşındayken karşı komşuları yahut gayrimüslim çocuklar sam fıstık yermiş çok canımız çekiyordu derdi biz ne zaman yada nasıl yiyeceğiz diye...yine misal ben küçüktum eski kaser eve 2 hafta da bir pazar sabahları girerdi...ki durumumuz o kadar kötü değildi.. şimdide 50 lira her eve giremiyor lafları hep vardır..ve en son 80 ler dizisindeki fehmi karakteri totoda 13 bilir ve ikramiyenin tamamıyla pirzola alır eve ..diziler yahut filmler o dönemlerden bir şey anlatır bizlere.demem o ki peynirdir ettir sam fistigidir.vs ülkemizde hep pahalı olmuştur.l

O fıstık muhabbet biraz saçmaydı bence herkes fıstık yemiyor ki.

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sanırım kabuğu ayıklanmış tamamen antep fıstığı içi.
    aynen toz fıstık olarak satılan en son aktarda 200 liraydı kalitesine göre daha da pahalı olanları var

Sayfa 333/1006 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •