Sayfa 332/1006 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ak parti aday listesi açıklandı. Listede en çok dikkat çeken nokta ise, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü’nün aday gösterilmemesi oldu.

Mehmet Şimşek'in aday gösterilmemesi yabancı sermaye için ne anlama gelir?

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Euro için oran var mı ?

Ben en yüksek 2.00 ve 2.10 buldum.....Odea ve Burgan..
    Euroya neden bu kadar düşük faiz veriyorlar anlamıyorum. Daha yükseğini bulamazsam dolara çevireceğim Euroları !!!....
    3 aylık Euro libor -0,3534..

3 aylık Dolar libor 2,3293..

Diğer vadelerde benzer..

3. mehmet simsek dısındakileri zaten piyasa iplemiyordu mehmet simseginde gidecegi uzun zamandır fiyatlandı..guven kazanmak isteyen ali babacanı getirir ama mantık yok tabi...necmettin gelsin bi 10 bi 10 bi 10 daha yapar bana uyar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Cumhuriyet Gazetesi'nin aktardığına göre Napier, küresel piyasalarda 1980'lerin yeniden yaşanacağını ve Türkiye'yi büyük bir krizin beklediğini iddia edip "Türkiye'nin iflası başladı" şeklinde konuştu. En geç seçimlerden sonra, Türk Lirasının muazzam değer kaybedeceğini söyleyen ekonomist, Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti. Bunun yaratacağı krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, Avrupa Birliği'nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekliyor.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Haziran sonu-Temmuz başı tarihinin önemi nedir acaba.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Avrupa merkez bankası faiz oranları sıfır
    Ondan dolayı euro’nun Faiz oranları düşük
    Haziran sonu veya temmuz başlangicında yarısını İngiliz sterlini almayı da düşün.
    Tabiki en son kararı sen vereceksin.
    Bol kazançlar.!
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    mehmet simsek dısındakileri zaten piyasa iplemiyordu mehmet simseginde gidecegi uzun zamandır fiyatlandı..guven kazanmak isteyen ali babacanı getirir ama mantık yok tabi...necmettin gelsin bi 10 bi 10 bi 10 daha yapar bana uyar .
     Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Ak parti aday listesi açıklandı. Listede en çok dikkat çeken nokta ise, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü’nün aday gösterilmemesi oldu.

Mehmet Şimşek'in aday gösterilmemesi yabancı sermaye için ne anlama gelir?
    Bakan olacaktır belki

7. bakan olacak derken kimden sozediyoruz ? simsekse eger yeniden aday gosterilip secilmeden bakan nasıl olsun ki ..albayrak normal vekil listesinde ilginc. .muhtemelen is dunyasının tanınmıs isimlerini patronlarını listeye alabilirler gibime geliyor tahminim boyle ..yerli otadaki ortaklardan birileri listeye girebilir bakan olarak..ekonomi ile ilgili herkesin listede olmaması ilginc ..gerci mehmet simsek dısında piyasa iplemiyordu hicbirini ..zaten zeybekci gibi kac yıldır dolar alanın eli yanar diyen birinin ekonominin basında ne isi var anlamıyordum

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    bakan olacak derken kimden sozediyoruz ? simsekse eger yeniden aday gosterilip secilmeden bakan nasıl olsun ki ..albayrak normal vekil listesinde ilginc. .muhtemelen is dunyasının tanınmıs isimlerini patronlarını listeye alabilirler gibime geliyor tahminim boyle ..yerli otadaki ortaklardan birileri listeye girebilir bakan olarak..ekonomi ile ilgili herkesin listede olmaması ilginc ..gerci mehmet simsek dısında piyasa iplemiyordu hicbirini ..zaten zeybekci gibi kac yıldır dolar alanın eli yanar diyen birinin ekonominin basında ne isi var anlamıyordum
    Bakan olmak için mv olma zorunluluğu yok artık. Henüz alışamadınız galiba

Sayfa 332/1006 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •