Sayfa 334/997 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende internetten basvurmustum 5 gun bekledim acmadilar musteri hizmetlerini aradim subeye gidin biz acamiyoruz dediler .sacmaliga bak ozaman kurye neden sozlesme getirdide imzaldik.subede yarim saate anca actilar hesabi orda kactane kagit imzalttilar.
    tek eksi yonu bu gecen gun yazmayi unuttum!
    Evet işte bu konuda ENparayı tek geçerim. başvuru yapıyorsun bir gün sonra yetkili arıyor müsaitseniz geleyim diye. ve ister evine ister iş yerine verdiğin adrese 1 günde geliyor adamlar. en az 10 kişiye tavsiye ettim hepsinde 1 günde açıldı enpara.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bana göre hepsi carry işine bir şekilde bulaştılar ve müşterilerini de bulaştırdılar. (para hırsı her yerde aynı). Şimdi nasıl yaparız da müşterilerimizin belirli bir bölümüne çıkış şansı yakalarız diye debeleniyorlar. Konuşanların çoğunun içerde olduğunu düşünüyorum. Yani çukurda, herkes çukuru Türkiye'de zanneder ama bilmezler ki aslında Türkiye çukurdadır......Ve herkes mutlaka bir gün çukura geri döner ...... (puhahaha)
    oyunun parçası oldukları kesin !!

Hemen subeye git ordan actir .verilen iban no zaten e.turuncunun ibani direk at bosuna %9 da durmasin gunlukte .13,75 varken.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Hemen subeye git ordan actir .verilen iban no zaten e.turuncunun ibani direk at bosuna %9 da durmasin gunlukte .13,75 varken.
    aynen üstad bu gece kalsın artık yarın ilk iş şubeden açacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    aynen üstad bu gece kalsın artık yarın ilk iş şubeden açacağım.
    Adı üstünde e-turuncu, Şb.ler e-turuncuyla ilgilenmiyor, hatta gişeden e-turuncu hesaba yatırma/çekme yapmıyorlar, ilgili para cinsinin vadesiz hesabı üzerinden transferi kendiniz yapıyorsunuz; daha önce dediğim gibi e-turuncu hesabı internet üzerinden kendiniz açıyorsunuz. Tv. reklamlarında da bunu vurguluyorlar. Üç yıldır enpara da kıllanıyorum inanın bunun açılması en paradan daha kolay ve daha kısa sürede açılıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Adı üstünde e-turuncu, Şb.ler e-turuncuyla ilgilenmiyor, hatta gişeden e-turuncu hesaba yatırma/çekme yapmıyorlar, ilgili para cinsinin vadesiz hesabı üzerinden transferi kendiniz yapıyorsunuz; daha önce dediğim gibi e-turuncu hesabı internet üzerinden kendiniz açıyorsunuz. Tv. reklamlarında da bunu vurguluyorlar. Üç yıldır enpara da kıllanıyorum inanın bunun açılması en paradan daha kolay ve daha kısa sürede açılıyor.
    Üstad o zaman piyango gibi bu iş . Sonuçta bizde farklı birşey yapmadık inertnet üzerinden başvurumuzu yaptık ama sonuç ortada. ne gelen ne giden var. zira e-turuncu şikayet yazıp googla da aratırsanız ing turuncu hesabımı bir türlü açmıyor gibi yüzlerce şikayet mevcut.

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Üstad o zaman piyango gibi bu iş . Sonuçta bizde farklı birşey yapmadık inertnet üzerinden başvurumuzu yaptık ama sonuç ortada. ne gelen ne giden var. zira e-turuncu şikayet yazıp googla da aratırsanız ing turuncu hesabımı bir türlü açmıyor gibi yüzlerce şikayet mevcut.
    Umarım finans/kredi kara listesinde değilsinizdir. Şubede MT ile görüş derim. Benden bu kadar; bye bye...

8. Aynen... Gidişat böyle...

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Aşırı borçluluk yüzünden ve politik nedenler yüzünden şu an için dikkate alınmayan 50 trilyon dolar gibi muazzam miktarda bulunan bilanço dışı yükümlülükler (emeklilik ve sosyal sigorta yükümlülükleri vs) yüzünden pratik anlamda batık olan ABD ekonomisinin kurtuluşu yüksek enflasyondur. Bunun başka çaresi yok. Enflasyon yaratıp borçları reel bazda düşürmekten başka çare yok.

Sayfa 334/997 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •