Sayfa 334/790 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Metikom71 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey sorsaacağım?
    Bu gün iş yatırım hesabımdan alış satış yaptım 11.500 adet yalnız bugünkü işlemlerde gözükmüyor!
    Ben anlam veremedim...

2. iş yatırımda sistemde sıkıntı var hocam bende virman çektim daha doğrusu çekemedim sistemde sıkıntı var dediler yarın deniyecekler yatırım hesabından hesap hareketlerine gir orda görürsün hocam bende gözüküyo sistemde sıkıntı var ben başka hisse sattım sonra yenisini aldım 2 gündür eski hisse bakiyem gözüküyo fazla para

3. Ben işlemlerim gözükmüyor derken
    Günlük pastada iş yatırımın adı geçmiyor demek istemiştim

4.  Alıntı Originally Posted by Metikom71 Yazıyı Oku
    Ben işlemlerim gözükmüyor derken
    Günlük pastada iş yatırımın adı geçmiyor demek istemiştim
    Yanlış bilmiyorum ise sizin yaptığınız işlemler iş yatırım tarafından değil türkiye iş bankası olarak gözüküyor onlarda diğer kısmında

5. gunaydın ortaklar...

Yine aynı hikayeyi yapıyorlar...Allah bunları bildiği gibi yapsın...

6. Ülker Grubu bu firmayı birine satar kurtulur diye düşünüyorum. Mevcut haliyle kar etmesi kolay gözükmüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ckarakaya Yazıyı Oku
    Ülker Grubu bu firmayı birine satar kurtulur diye düşünüyorum. Mevcut haliyle kar etmesi kolay gözükmüyor.
    Satsada kurtulsak

8.  Alıntı Originally Posted by ckarakaya Yazıyı Oku
    Ülker Grubu bu firmayı birine satar kurtulur diye düşünüyorum. Mevcut haliyle kar etmesi kolay gözükmüyor.
    Ne anasının gözü bu çakallar... Satma düşünceleri varsa bile bu haliyle satar mı.!? Halka arz da nasıl allayıp pullayıp makyajladılar ise satmadan önce de bu şekilde yapmaları lazım.. Bunun içinde bir kaç sene düzenli kar açıklamaları lazım..

Demek ki şu an satma gibi düşünceleri yok..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 334/790 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •