Sayfa 334/691 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    karlılıgı ve beklentılerı uzerınden bır degerleme yapmadım. bu saydıklarınız cok degerlı oldugu varsayımı ıle hareket edelım. bu durum fıata neden sırayet etmıyor ? kötu yonetım mı cevap, pekı bu kotu yonetım bu gerı alım yonune ne zaman grırecek..? temas ettıgım nokta bu, ya bu surecı uzatırsa kacımız dayanabılırız ? artık bu tahtayı yatırmcının harkeet ettırme olanagı sıfır. 1,5 mılyarlık bır tahta.. pekı ne yapmak lazım.. tamamen , gundmede tutmak. başa yolu yok.. ılavetn bır hısse operasyonu yapıldı ve herkes ucuz dıye aldı.. pekı bu alanlar ılk tepkıde cıkmaz mı ? cıkar.. patron bunu bılmıyor mu ? bılıyor. o sebepten cıkarı mı ? bu soruya verecegın cevap, hısse fıatının yonunu belırler
    amaç maliyetten milletin elinden almak zaten .1.10 1,20 lerden alanlar hısse karlılığına pörtföyüe göre de yıne ucuz bunu kullanacaklar satanlar maliyeti kurtardım diye sevinecek sonra satmasaydım şöyle olacaktı böyle olacaktı diye hayıflanacak başımıza çok geldi YTD

2.  Alıntı Originally Posted by smmm45 Yazıyı Oku
    Ya Allah aşkına 10 Katrilyon kar açıklasa ne olur. Bilanço ile hareket eden kağıt mesela Ereğli adamlar KY dostu sürekli temettü verirler (Bu arada ben Ereğli satarak buraya geldim aklıma tüküreyim.Geldi biri çok ucuz dedi incelemeden atladık)Bu şirket Katrilyon kar açıklasa yine bedelli yapar .Bu tarz adamların niyeti belli örnek İhlas grubu aynı yolun yolcuları sürekli bedelli yaparlar başka kazanç yolu bilmiyorlar olan hep ky ye oluyor. İnceleyin bakın hepsinde bir sürü mağdur ky var.Şikayet etsen almasaydın oluyor bu devran böyle devam eder. TA Kİ BÜYÜK HESAP GÜNÜNE KADAR ALLAH BÜYÜKTÜR. Ebu Hureyre'nin bildirdiğine göre Resulullah (Sallallahu aleyhi ve Sellem): "Kıyamet gününde her hakı sahibine verilecektir. Hatta boynuzsuz olan koyunun bile kendisine vuran boynuzlu koyundan hakkı alınır'' buyurmuştur.
    doğru diyorsunuz ben sadece sahonun kar eksik gibi laflarına cevap verdim 526 milyonluk kar az değil.yinede hisse hareket etmedi.aşşağlık bir planın parçası olduk el mahkum bekliyecez.bahsettiğiniz hadiste doğrudur.hak divanında butün mahlukat toplanacak adalet dağıtılacak.sonra bahsettiğiniz hayvan alemi Allahın emriyle toprak olacak işte bunu gören kafirler vahit gibi zalimler hak yiyiciler de keşke bizde toprak olsaydık diyecekler ayet böyle der

Şaho kardeş valla şaka maka kağıtda hapis kaldık.Cidden bir nevi tezgaha geldik.Şirket bedava da benim asıl canımı sıkan ukrayna olayının coştuğu günlerde borsada yakalandık.İşler ,piyasa çok tatsız.Nasıl olacak bilemiyorum bu putin de deli çıktı,normal zaman olsa kağıtda beklemek hiç önemli değil de dünyada toptan bir çöküş olursa neticede elimizde türk borsasında bir kağıt var ,ne kadar ucuz olursa olsun,hiç de güvenilir bir durum değil.Hapsolduk kağıtta gitti.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şaho kardeş valla şaka maka kağıtda hapis kaldık.Cidden bir nevi tezgaha geldik.Şirket bedava da benim asıl canımı sıkan ukrayna olayının coştuğu günlerde borsada yakalandık.İşler ,piyasa çok tatsız.Nasıl olacak bilemiyorum bu putin de deli çıktı,normal zaman olsa kağıtda beklemek hiç önemli değil de dünyada toptan bir çöküş olursa neticede elimizde türk borsasında bir kağıt var ,ne kadar ucuz olursa olsun,hiç de güvenilir bir durum değil.Hapsolduk kağıtta gitti.
    Maalesef öyle, hepımız ıcın.. ALLAH yardımzıcımız olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir bakmışız 1 hafta sonra para gibi gereksiz şeyleri konuşmaya gerek kalmayacak.
    Evinde ne varsa yiyecek stoğu , malvarlığın o olacak ! bkz. ukrayna örneği (2 hafta önce ve bugün)

6. senın ekmegın çoktur. oyle bır durum olursa olan olmayan ıle ekmegını paylassın. ınsan olmamız bunu gerektırır..

7. F/K düşük kim ne derse desin mutlaka bir primlenme olacaktır (yatırım tavsiyesi değil) açıkcası beklemek benim tarzım değil, çıkıp arbitraj yaptım ama gözüm burada.

Sn hayek cidden geçen gün onu düşündüm.Yahu artık ukrayna diye bir devlet yok,kim ne derse desin ben inanmam artık ukrayna diye bir devlet yok ,30 yıldır özgür yaşamış devletleri olan bir halk putinle batının oyun alanına döndü suriye misali.Yahu bizi bunlar duman etse nasıl engel olacağız,bakın görün bu iş rusyayı da bitirir o döviz rezervi doğal kaynakları falan rusyayı kurtaramaz 1989 da da o doğal kaynaklar vardı o kadar kültürlü halkın eğitimli kadınları nataşa olmuştu.
    z

Sayfa 334/691 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •