Sayfa 334/1001 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Arkadaşlar merhaba, dolar borcunuz olsaydı ve elinizde bunu karşılayacak kadar TL olsaydı,hemen bugün alırmiydınız,yoksa doların düşmesini bekleyip öyle mi alırdınız???? İki arada bir derede kaldım...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    23 Ekimde FDA onaylı aşı açıklaması gelirse Trump su an oluşan 14 puanlık farkı kapatır.Eger olmazsa 3 Kasımda Biden gelecek görünüyor.Bu arada Rusya veya Cin den aşı açıklaması gelirse o zaman sadece Trump ın değil ABD nin de karizma çizilir.Su ana kadar asıya konan para 50 milyar doları astı dünyada.Kanada aşı bulununca siringa sıkıntısı olur diye 37 milyon siringa siparişi verdi.Israil tüm asi yarısının önde giden firmalarına avans verdi.ABD kendi diisnda alternatiflerden Sanofi ve Astra Zeneca ya para koydu.Eger bu konu sadece Afrika’yı ilgilendirse aşı 10 yolda çıkmazdı.Ucu Batıya dokununca süreç hızlandı.Ası çıkar fakat karlı olması icin influenza asısı gibi yolda en az bir belki de iki defa uygulanmalı ki bu yatırılan paralar çıksın.Ası yaptır ömür boyu korun bu kadar para harcanınca mümkün değil.Hayırlısı bu iş öyle ya da böyle bitsin de...YTD
    Asinin bir anlami yok

Arkadas mutasyon gecirip duruyor cesitleri var. Hangi birine asi uretecen?

3. Alıç kalp hastalıklarına iyi geliyor. Çarpıntı, ritm bozukluğu, tansiyon vs. Beloc gibi etkisi var.
    Özelden adres verip eft yapsam, bana ipe dizilmişinden yollar mısınız
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizim burada alıç satılır ipe dizilmiş şekilde, neymiş bu kadar kerameti?
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Asinin bir anlami yok

Arkadas mutasyon gecirip duruyor cesitleri var. Hangi birine asi uretecen?
    Bugüne kadar en uzun süren Veba hastalığı, aşı ve ilaç olmadan bitmiş 4 yılda. Buda bitecek. Ama aşı bulunursa kışa girmeden beli kırılır.

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Alıç kalp hastalıklarına iyi geliyor. Çarpıntı, ritm bozukluğu, tansiyon vs. Beloc gibi etkisi var.
    Özelden adres verip eft yapsam, bana ipe dizilmişinden yollar mısınız

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pazarda görürsem alayım da, meyva bu bozulur kargoda çabuk çürür kiraz gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, dolar borcunuz olsaydı ve elinizde bunu karşılayacak kadar TL olsaydı,hemen bugün alırmiydınız,yoksa doların düşmesini bekleyip öyle mi alırdınız???? İki arada bir derede kaldım...
    Reel sektörle, finansal piyasalar bu kadar ayrışmışken bu sorunuzun cevabı zor. Ben maaşlı adam olarak borcu öderim veya viopta hedge ederdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    Bugüne kadar en uzun süren Veba hastalığı, aşı ve ilaç olmadan bitmiş 4 yılda. Buda bitecek. Ama aşı bulunursa kışa girmeden beli kırılır.
    Şehirler karantinaya alınmış, gemiler bekletilmiş v.s.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şehirler karantinaya alınmış, gemiler bekletilmiş v.s.
    O zamanda bir çinli ile bir brezilyalının buluşma ihtimali yoktu zaten. İlave olarak hastalığın yayılması uzun zaman almıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 334/1001 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •