DX te hedef 78 civarı varsayarsak, bizim endeksin en az %100 yapması lazım...
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
DX te hedef 78 civarı varsayarsak, bizim endeksin en az %100 yapması lazım...
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Kısa vadeli olarak şunu söyleyebilirim (2 gün en fazla) . Vadeli de 1570 ve üstünde çıkıp kalabilirsek (4 saat) 1585-1595 arası üstü görülebilir.
Yükselen kanala girmemiz gerekiyor. Rahatlama için.
Yoksa 1550 altı 1500 ler.
Bakalım şu an ibre yukarı doğru. Ama lütfen yatırım için kendi fikrinizi geliştiriniz. Dikkate almayınız. Yatırım tavsiyesi hiç değildir.
Ralli başlasın, 10 yıllık ayı sezonunu sonlandıralım, 3 yıllık boğa trendi başlasın)
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Bunnar bizim ÇEKİRTLEK işini de halleder,,,
SENİ YERLER YERLER
SENİ HAM YAPAR BU ZİLLİLER
https://youtu.be/IVE00F-2ZCw
SALLANMADAN YÜRÜ...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
biraz önce aşağı ralli vardı.. Kapanışı görelim pala.. fakir-fukarayı kandırma
Ben hiç anlamıyorum, tahmin işini hiç beceremiyorum hocam. Şimdi sana bişey derim 5 dakika sonra tam tersine işlem açarım, vebal almayayım. Benim takip ettiğim isabetli tahminleri olan Cauti abey, deniz43, burada Sn. Akcay, Sindoma53, aklıma gelmeyen pek çok kişi, indikatörlerimiz paragöz abe, memedabi vs..
Toaso da oyunagelen ve Başkara da bizi soydu. Burada hepimizin eli birbirinin cebinde, bu işler böyle.
https://www.tradingview.com/x/Y1KSEClD/
Spot Endeks30 düşen trendi zorluyor
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri