Ünye, Mardin, Adana temettülerine bakın OYAK şeffaf.Bursa Çimento Yönetim gideri ilk 3 ayda 1.750.000 resmen alem yapmışlar ama temettüde cimriler Cemtaş temettü bilerek düşük tutuluyor Bilançoyu şişirmesin aleme devam Bursa
Ünye, Mardin, Adana temettülerine bakın OYAK şeffaf.Bursa Çimento Yönetim gideri ilk 3 ayda 1.750.000 resmen alem yapmışlar ama temettüde cimriler Cemtaş temettü bilerek düşük tutuluyor Bilançoyu şişirmesin aleme devam Bursa
Ben Mumyaladım bucım i
Öteki dünyaya artık😉
herkese merhaba
bucim hissem yok. çok uzunca bir zaman önce ara ara aldığım bucim almıyorum. sürekli bakıyorum. 4.50 altına inerse alırım diye bekliyorum ama inşallah inmez ve emektar arkadaşlarımın/abilerimin yüzü güler inşallah.
haddim olmayarak grafik çalıştım. 490-491 kırmadığı müddetçe 603 görme olasılığı var. ondan sonra sıralı aşağı sarkmayı kırmızı renklerle işaretledim. tabii indikatörlere bakmak gerek. belkide uzunca zamandır beklenen haber paylaşılır da atıyorum 5.80 den kopup gider falansadece olası geri çekilmeler o yönde oluyor.
neyse grafik eğitim amaçlıdır. yatırım tavsiyesi değildir.
![]()
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
464 ü dikkate almayın lütfeneski zamanlardan kalmış
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Uzun süredir (yıllar) 5500--7000 bandında kalmış prim yaptırılmayan şirketi %51ni toplamakla meşgul i.tarman burda bulunan k.yat malını leş fiyatına kapatmaya çalışmakla insanları mağdur ederek çok ah almaktadır.. şirket her sene düzenli net %15 temettü dağıtmakta seneler içinde düzelen bilançolara tepki vermemektedir..şirket iştirakleri ve Roda ve cemtaş diğer iştirakleri göz önünde bulundurulduğunda bedava defter değerinden işlem görüyor..ama hissenin fiyatlaması yapılmadığı gibi hisse bu karışık ortam fırsat bilinip fiyatı düşürülmekte ve zorunlu mecbur olarak yeter diyerek satma durumda olan hisseler alınmakta dir..eeee biraz insaf yahuuuu......nakit kar payı ödemesi %15 net 27 haziran 2018 tarihindedir...
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Herkese hayırlı bayramlar..
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri