Originally Posted by
frappe
Aristonun yeni gözdesi Serra Sabancı ne kadar öngörülü işinsaniymis.
5.81 gibi düşük bir rakamdan 32 milyona yakın köy sattı.
Yaklaşık o kadar hisseside elinde duruyor.
Bddk bu karari ile bankaları sermaye artirimina da yönlendiriyor diye çok sağlam yazılar var.
Serra acaba olası bedelli artırim için nakit mı stokladı?
İşlem beni yanılttı, 5,81 den alan 4-5 kuruş yukarıyı da temizler dedim ama 5,79 kapadı ki karanlık odada aslında çok daha aşağılara inmişti, vatandaş şikayet etmesin diye aldılar belki, sonra KAP açıklaması geldi.
Geçen seferki artırımda da Sabancı Üniversitesi satmıştı, bedelli ile alınan fazla hisse satılmıştır diye açıklama hatırlıyorum.
Serra Sabancı'nın resimlerine baktım güzel kadın, bence parasını şirketlerden çekiyor özel fona aktarıyor, vergi, zenginler listesi vs ile uğraşmak istemiyor olabilir. Eğer fon kendi payını alabiliyor ise ihtiyaç kadar bozdurur bozdurur harcar.
BloombergHT de zenginlerin hobilerini gösterdiler az önce, güzel hobiler ama iş adamının aklı işte kalır. 3 saat golf oynadın muhtemelen 50 bin dolarlık vaktin boşa gitti. ABD de millet iş bağlamak için muhtemelen golf oynuyor baldırı çıplak ancak top toplayabiliyor.
Al Şen ise Ali Babanın Çiftliği kurmuş Bodrum'da, onu takdir ettim tavus kuşu dahil çok hayvan varmış.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri