Sayfa 335/1005 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Altın ve enerji hariç Türkiyenin cari durumu ne durumdadır. Hadi altını da çıkardım enerji hariç cari durumumuz ne durumdadir?

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sitede istatistikler var. Excelde açıp incelemek gerekiyor. Özet bilgi pdf şeklinde

Otomobil ve cep telefonu tüketim malı sayılıyor, ticari araç yatırım malı sayılıyor diye biliyorum.

https://ticaret.gov.tr/haberler/2023...caret-verileri

https://ticaret.gov.tr/data/64799a28...May%C4%B1s.pdf

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Biz iblisleri iyice kıskançlıktan çatlatmak için inadına rasyonel davranmıyoruz demek de bir seçenek.

Cübbeli anlatıyordu birisi özellikle yemeğin ortasında besmele çekiyormuş, bu şekilde düşünen de vardır.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Biz iblisleri iyice kıskançlıktan çatlatmak için inadına rasyonel davranmıyoruz demek de bir seçenek.

Cübbeli anlatıyordu birisi özellikle yemeğin ortasında besmele çekiyormuş, bu şekilde düşünen de vardır.
    Biz derken bizden sonra virgül var sanırım.😀

Ariston kardeş...
    Bazı konuşmalarının sonunda cübbeli anlatıyordu diye cümleler kuruyorsun. Ben hiç dinleyemedim bu adamı. Bir bağınız var mı? Ben pek ısınamadım.

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Biz derken bizden sonra virgül var sanırım.��

Ariston kardeş...
    Bazı konuşmalarının sonunda cübbeli anlatıyordu diye cümleler kuruyorsun. Ben hiç dinleyemedim bu adamı. Bir bağınız var mı? Ben pek ısınamadım.
    Adamı dinlerken babamı dinlemiş gibi oluyorum. Bir yanlışını bulamadım zaten kendinden bir şey söylemiyor hep nakil.

Bütünü anlayabilmek için her görüşe kulak vermek gerekiyor.

Geçen şimdi bir de iblisçiler çıktı dedi, onu kenara yazdım. Ben şucu bucu değilim anlamaya çalışıyorum.

5. Bu şarkı aklıma geldi.

Galiba söyleyen rahmetli oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=RU7th6TW7iU
    Süseni Mahmur Yakası

yüce mesih şimşek..usd gidiyor..%+1.80 gördük..
    2 kelime etsenizde pozisyon alsak..

7. secbul bu gün çakarlar artık...

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    yüce mesih şimşek..usd gidiyor..%+1.80 gördük..
    2 kelime etsenizde pozisyon alsak..
    ZAMGeçen hafta benzine gelen 66 kuruşluk zammın ardından sırada motorin var. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; motorine gelmesi beklenen 1 lira 42 kuruşluk zammın 7 Haziran Çarşamba saat 00.01'den itibaren pompaya yansıması bekleniyor. Gelecek zammın ardından motorinin litre fiyatı

Sayfa 335/1005 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •