Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Tüm petrol ürünleri geçmiş Euro bazında bakarsak en az %100 zam gelse hesaplı, ekmek 6-8 TL olmalı. TMO buğdayı %50 USD zararına sattığı için çok ucuz. Sanırım seçimi kaybederse gelene enkaz ile birlikte bunları da hediye edecek. Bu hasar kolay kolay da tamir olmaz. Kamu azami küçülmeli. Muhtarlık, makam araçlar başta olmak üzere kaldırılmalı.

2. İstanbul'da 15-20 bin TL aidatı olan evler var. Bunlar nasıl bir hizmet alıyor ki bu kadar ödüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    abi zam yapmazlar rahat uyuyamıyoruz. bence kökten herseye birkerede %1000 zam yapsınlar rahatlayalım
    Hergün ölmektense yada yavaş yavaş ölmektense, tek seferde yada bir anda ölmek iyidir mi diyorsun başganım.
    Bence rahatlık insanı batırır. Çile çekmek bünyeyi korur. Ver ordan adrenalini az bişii gençleşelim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    bu Tacirler işi iyi biliyor hisse takip etmektense ,bunun fonuna dahil mi olsak ne
    Bir arkadaşım Tacirler Yatırım da işlem yapanın fon olduğunu ve başında da jöleli olduğunu söyledi, BOFA da karşı bacakmış,, tabiki bu dönem için geçerli bu iddia, geçmişte bu işi Yatırım Finansman yapmaktaydı,, ha birde Tacirlerin peşine takıl dedi, alırsa al satarsa sat,,

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hergün ölmektense yada yavaş yavaş ölmektense, tek seferde yada bir anda ölmek iyidir mi diyorsun başganım.
    Bence rahatlık insanı batırır. Çile çekmek bünyeyi korur. Ver ordan adrenalini az bişii gençleşelim
    Abi doğalgaz fiyatı sanayi ile aynı olduğunu düşün ödediğin doğalgazı 4 ile çarp. Ekmek 6-8 TL elektrik faturasını ile çarp. Aldığın maaş ile nasıl ödenir. Ben şahsen evi satarsam bireysel ısıtma olan ev alacağım. Şu halde bile ilaç medikal okul faturalar emekli maaşına denk. Bahar gelse de çimenlerde yayılsak.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tamda öyle diyorum. Düşünsene ertesi gün zam yok. Zaten olanlar olmuş.Kaça alacam diye düşünmüyon alacak para kalmamış

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İstanbul'da 15-20 bin TL aidatı olan evler var. Bunlar nasıl bir hizmet alıyor ki bu kadar ödüyor.
    O para aldıkları hizmetin bedeli değil. Ayrı statüde olmanın bedeli.
    Restorantta yemeğin tabağına 1000 lira verdiğinizde de 1000 liralık ederde yemek yemiyorsunuz. Ama o mekanda yemek yemeğin ayrıcalığıdır o fiyat. Yani benle ve sizle aynı yerde yemek yememenin fiyatıdır...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bak durumumuzda aynen bu şekilde olucak. Önce şok olucaz. Ama hiç birşey yokmuş gibi ayağa kalkıcaz

https://www.youtube.com/watch?v=Pau6dJaTBG0

Ayosofya hocam gönder zamları hazırız

Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •