Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 336/938 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ALTINS1 ile ilgili ilginç değerlendirmeler gördüm..

1-ALTINS1 de 16 dan sonra işlem yapılamaz.

2- Tavan-taban oranı %5 miş...

3-ALTINS1 de satış yaparsan hemen hesaba geçiyormuş(t+2 olayı yokmuş)

Arkadaşlar bunlar doğru mu?

2. Yerel seçimden dolayı önümüzdeki haftayla beraber saha daha çok ısınacağa benziyor iş İstanbul üzerinden başlar yalnız dillendirilmiyor ama bazı iller ve İstanbulda bazı ilçeler kafa kafaya yarışlar var .Meral hanımın nasıl tamam mı devam mı seçimi olacaksa Ekrem imamoğlunun bu seçimi RTE nın yaşadığı siyasi yürüyüş hareketi gibi sınavı olacak ya güçlü siyasi bir figür olarak kalacak yada kendi kabuğuna çekilecek dizayn eden sistemler seçimi ona zorluyor benim gördüğüm.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yerel seçimden dolayı önümüzdeki haftayla beraber saha daha çok ısınacağa benziyor iş İstanbul üzerinden başlar yalnız dillendirilmiyor ama bazı iller ve İstanbulda bazı ilçeler kafa kafaya yarışlar var .Meral hanımın nasıl tamam mı devam mı seçimi olacaksa Ekrem imamoğlunun bu seçimi RTE nın yaşadığı siyasi yürüyüş hareketi gibi sınavı olacak ya güçlü siyasi bir figür olarak kalacak yada kendi kabuğuna çekilecek dizayn eden sistemler seçimi ona zorluyor benim gördüğüm.
    emre,

1 -1.5 ay önce yaptığım yerel seçimden sonra dengeler ve İktidarın eksen olarak yönü değişebilir seneryoma hafta sonu yukarki yorumuda ekledim.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre,

1 -1.5 ay önce yaptığım yerel seçimden sonra dengeler ve İktidarın eksen olarak yönü değişebilir seneryoma hafta sonu yukarki yorumuda ekledim.
    Seçim sonrası siyasi belirsizlik çok olacak görünüyor..
    Seçim sonrası için olumlu neler olabilir diye düşünüyorum..
    Gri liste harici ki olursa Haziran da olacak, başka da bir olumlu iş bulamıyorum...

Siyaset sıcak olacak.. Parasal sıkılaşma şirketleri zorlayacak. İşsizlik açıklandı, artmış o da.. Daha da artacak görünüyor..MB rezervleri gene düşmüş. Neredeyse aldığı yere getirecek Memed abi... Enflasyon düşmüyor...İlerde baz etkisi ile düşerse de bu sefer borsadaki şirketlerin enflasyondan beslenme ve suni şişme durumu ortadan kalkacak ..

Buradaki tek olasılık seçim sonrası olumsuz bir ortamda piyasa yapıcının gene mal alıp, gri listeye oynayacak olması..Zamanlama olarak da yakalanırsa gene bir yukarı %20-30 marj belki olası...Zamanı gelince grafiğe bakmak lazım ne marj olabilir diye..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yerel seçimden dolayı önümüzdeki haftayla beraber saha daha çok ısınacağa benziyor iş İstanbul üzerinden başlar yalnız dillendirilmiyor ama bazı iller ve İstanbulda bazı ilçeler kafa kafaya yarışlar var .Meral hanımın nasıl tamam mı devam mı seçimi olacaksa Ekrem imamoğlunun bu seçimi RTE nın yaşadığı siyasi yürüyüş hareketi gibi sınavı olacak ya güçlü siyasi bir figür olarak kalacak yada kendi kabuğuna çekilecek dizayn eden sistemler seçimi ona zorluyor benim gördüğüm.

1 ay önce seçimden sonra siyaset yeniden dizayn edilecek diye bir yorum yapmıştım ona doğru gidiyoruz.Tüm sonuçlar memleket için hayırlı uğurlu olsun.Yöneticiler ben değil BİZ demeyi öğrensin.Ülkeyi yönetenler geçmiş yanlışlarından ders almalı .

6. Trump ın nasıl bir hitabet kullandığını biliyoruz..

Rica etti sözüne ben inanmam...
    Yazanı da samimi bulmam..

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Trump ın nasıl bir hitabet kullandığını biliyoruz..

daha o yazıda bir sürü apsürt hikaye daha varda konuştukça sakız gibi uzar.
    ben basit graf basit soru sormayı severim sorularımıda sorarım cvp layan gelir cevaplar.
    ekonomi neden buraya geldi.
    2 seneden beri koltuk için yapılan yapılmasaydı , bu kadar ekonomi zarar görürmüydü.
    kendimizi kandırmayalım herkes neyin ne olduğunu biliyor bu ülkede ama üç maymunu oynayan çok olduğundan çözüm bulunmuyor siyasetçininde işine geliyor .

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Trump ın nasıl bir hitabet kullandığını biliyoruz..

Sayın EmreGüneş ben adamın her yazdığına katılıyorum demedim. İlginç değişik şeyler yazıyor.Takip etmek lazım.Bazı yazdıklarının piyasada karar alırken faydası olur...Olaya bu açıdan bakılması için buraya taşıdım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 336/938 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •