ne adisin bucım kademelerinde senin gibi boş ve hayali ruhlar alaminde gibisin..![]()
ne adisin bucım kademelerinde senin gibi boş ve hayali ruhlar alaminde gibisin..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Bugünkü Kap Haberi:
Kapasite artışı onaylanmayınca Modernizasyon yapmaya karar vermiş.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689814
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
düsmedi bir ağız tadıyla 4 tl'ye bea @
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
4'e ineceğini zannetmiyorum, belkide iner ayrı bir konu, tahminim 5 seviyesinden kaptırdıkları malı almaya çalışıyorlar! bekleyelim görelim.
geçenlerde kayseri de bir şey dinledim. kayserinin bir ilçesi erkilet... armut satan erkiletli; kiloyu denk getirmek için armudu ikiye bölmüş teraziye atmış...
bu derece ince tahta.
ytd
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Bursa Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bursa Valisi İzzettin Küçük, iftar öncesi çalışanlarla sohbet etti.Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri İsmail Tarman, Celal Gökçen, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ünür, Bülent Sarper, Nalan Tüzel, Mustafa Tarman ve Genel Müdür Osman Nemli ve bütün çalışanların iştirak ettiği iftar daveti Bursa Çimento Fabrikası’nın bahçesinde gerçekleşti
Son düzenleme : carkos; 23-06-2018 saat: 22:41. Sebep: Bursa �imento Fabrikas� Y�netim Kurulu �yeleri taraf�ndan kar��lanan Bursa Valisi �zzettin K���k, iftar �ncesi &
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
[IMG]hizliresim.com/mo74aP[/IMG]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri