Sayfa 337/964 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Mesela 5 sene beklediniz. Bu kadar olay oldu. Spk suc duyurulari yapti.

Hic sikayet ettiniz mi? Hic suc duyurusunda bulundunuz mu? Cimere veya bimere veya spk ya veya veya biste bir dilekce yazdiniz mi??

Yani hocam kerameti kendinizde arayin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Niye yazsınkı bizim gibi andavalların sırtından para kazanmak varken.

2. http://www.kervansarayhotels.com.tr/...2008052013.pdf

bak araştırmayın buyurun birleşme tutanaklarındaki 2012 yılına ait şirket değerlemesi... Bakın sadece 98 inci sayfadan itibaren gayrimenkullere bakın... bu fiyatlar 2012 yılına ait... bu gayrimenkullerden 2-3 tane önemsiz gayrimenkul satıldı sadece...

sadece lara bu değerlemeye göre 200 küsür milyonken geçen yıl icranın bakın icranın değerlemesine göre 400 milyon...

Ve bilançoda iki tane büyük borç vardı biri sbk holding ile ilişkili blane, mega varlık, komak gibi şirketlere bunlar bodrum oteli karşılığında kapandı. Fakat bunlarla ilgili şaibeler olduğundan spk tarafından suç duyuruları devam etmektedir...

Diğeri ise aareall bank bu borç şu an da 80 milyon euro ve 350 milyon liraya yakın... bu borcun da indirim yapılarak anlaşılacağını düşünüyorum. Gerekçesini yukarıya yazmıştım...

Aareall bankla ilgili dünkü kap haberi resmi görüşmelerin başladığı ile ilgilidir. Sizce bu haber önemsiz midir?? Birincisi bu borç para olmasa kapanabilir mi?? (demek ki var) ikincisi bu anlaşmanın hem aareal hem bizim için avantaj olduğudur.

Şöyle ki 4-5 yıldır aareal bank bu alacağını alamıyor. Ve bu parayı kullanamamasına rağmen bir de bu para kadar bir para da karşılık ayırıyor. Hem alamadığı paradan kaybediyor hem de ayırdığı karşılıktan...

Onun için diyorum ki sürpriz şekilde borçtan büyük bir indirim gelebilir diyorum...

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...r/74000/74305/

bakın bu haberde bankalar 700 milyon alacağını 32 milyona satmış... Neden karşılık ayırmayalım diye...

eee arealll icraya çıktı, haciz getirtti bu alacağını alamadı. Yani bu borçtan indirim yapmak zorunda...

Bu da bize kar olarak yansıyacak ve bilançoya ve özsermayeye artı olarak yansıyacaktır. Bilmem anlatabildim mi???

3.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Bu yeni yönetime laf soyletmeyen andavallar sanki yeni yönetim ayni kani bozuk familyadan oldugunu bile idrak edemiyorlar saniyorum bu andavallar aynisini ertan sayilgan icinde söylemişti artik baba sayilgan dumenin başına geçti bu hisseyi hak ettigi yere getircek yatirimcisiyla barışacak vs vs şimdi de dişi sayilgan için ayni methiyeler siz akillanmazsiniz allah mustahakinizi veriyor zaten benim birsey soylememe gerek kalmıyor
    O zaman ne işin var burada sat kurtul. Belki senin gibiler yüzünden gitmiyor zaten bu kağıt. Satta biz de kurtulalım kardeşim boş laf yetiştireceğine burada icraat yapıp hakkını arayan andavallara laf söyleme de davar duruma düşme. Buz yükseleceğine inandığımız için hala buradayız sen bişey olmaz deyip hala 5 senedir burdayım diyorsan hiç kusura bakma tam bir davasın....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Ariel bankla yapilandirma anlasmasi oldumu bu hisseyi kimse tutamazmis aynısı ertan spk ile gorusme yaptiginda da soylendi yargitay karari lehte yada aleyhte sonuc ciktiginda artik hissenin onu acildi ucacak kacak kimse tutamaz diyen gene bu semsiye sever akil tutulması yasayan andavallar hak ettiginizi veriyor sayilganlar size .....
    Sayın ensantane bu şirkete sizi yatırım yapmaya zorlayan nedir? Çağrı için almışsanız çağrı olayı bitti tutmanızın ne manası var? Sayın Frecellin dediği gibi bizim beklentimiz borçların yapılanması (ki bence dünkü haberle en büyük engel kalkmış olacak), yeniden değerleme ve sonrasında gözaltı pazarından çıkması. VE sonnrasında da çamurundan sıyrılıp gerçek değerine ulaşması..
    Biz bunun için bekliyoruz ya siz?

5. Yok yok onlar hem kötülerler hemde buralarda vakitlerini geçirirler) Beğenmezler ama satmazlar veya elimde kağıt yok derler ama yine de sürekli yazarlar)

Onlara kırıntılar yetiyor...

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bu kagit 5 yil daha dipte olsa da onlar hep avuc yalamaya devam edecek. Bu ky onlara hayatlarinin dersini veriyor. Zaten aglak aglak yazmalarindan da belli. Ytd

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    http://www.kervansarayhotels.com.tr/...2008052013.pdf

bak araştırmayın buyurun birleşme tutanaklarındaki 2012 yılına ait şirket değerlemesi... Bakın sadece 98 inci sayfadan itibaren gayrimenkullere bakın... Bu fiyatlar 2012 yılına ait... Bu gayrimenkullerden 2-3 tane önemsiz gayrimenkul satıldı sadece...

Sadece lara bu değerlemeye göre 200 küsür milyonken geçen yıl icranın bakın icranın değerlemesine göre 400 milyon...

Ve bilançoda iki tane büyük borç vardı biri sbk holding ile ilişkili blane, mega varlık, komak gibi şirketlere bunlar bodrum oteli karşılığında kapandı. Fakat bunlarla ilgili şaibeler olduğundan spk tarafından suç duyuruları devam etmektedir...

Diğeri ise aareall bank bu borç şu an da 80 milyon euro ve 350 milyon liraya yakın... Bu borcun da indirim yapılarak anlaşılacağını düşünüyorum. Gerekçesini yukarıya yazmıştım...

Aareall bankla ilgili dünkü kap haberi resmi görüşmelerin başladığı ile ilgilidir. Sizce bu haber önemsiz midir?? Birincisi bu borç para olmasa kapanabilir mi?? (demek ki var) ikincisi bu anlaşmanın hem aareal hem bizim için avantaj olduğudur.

şöyle ki 4-5 yıldır aareal bank bu alacağını alamıyor. Ve bu parayı kullanamamasına rağmen bir de bu para kadar bir para da karşılık ayırıyor. Hem alamadığı paradan kaybediyor hem de ayırdığı karşılıktan...

Onun için diyorum ki sürpriz şekilde borçtan büyük bir indirim gelebilir diyorum...

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...r/74000/74305/

bakın bu haberde bankalar 700 milyon alacağını 32 milyona satmış... Neden karşılık ayırmayalım diye...

Eee arealll icraya çıktı, haciz getirtti bu alacağını alamadı. Yani bu borçtan indirim yapmak zorunda...

Bu da bize kar olarak yansıyacak ve bilançoya ve özsermayeye artı olarak yansıyacaktır. Bilmem anlatabildim mi???
    satılan alacaklar karşılık ayrılan alacaklardır.kanuni takibe uğrayan alacaklar için karşılık ayrılmak zorundadır.bunlar satıldığında o kadar kar yazarlar

8.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Ariel bankla yapilandirma anlasmasi oldumu bu hisseyi kimse tutamazmis aynısı ertan spk ile gorusme yaptiginda da soylendi yargitay karari lehte yada aleyhte sonuc ciktiginda artik hissenin onu acildi ucacak kacak kimse tutamaz diyen gene bu semsiye sever akil tutulması yasayan andavallar hak ettiginizi veriyor sayilganlar size .....
    Seninde canini yakmislar ah ah memsami

Sayfa 337/964 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •