Sayfa 338/345 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon
Arama sonucu : 2756 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    son dört dönemdir FAVÖK ...giderek düşmekte...
    362
    347
    294
    285

4. çeyrekte 270 e düşebilir...

mevcut FD/FAVÖK= 6.9.... 4. çeyrekte muhtemelen 7 yi geçecektir. akçansa çimsa, oyakc ye göre %15-25 ucuz; afyona göre %15 daha pahalı...

ben almaya kalksam afyon alırım...daha kurumsal, daha ucuz daha yeni fabrika, temettü oranı de iyi

goltaşın da artıları var tabii, iştirakleri bağlı ortaklıkları nakite çevrilebilir iyi yerde yatırım amaçılı gayrı menkülleri...

kısaca, şirket kelepir sayılmaz...
    4. çeyrek gelsin kapsamlı bir analiz yaparız, kelepir sayılmassa da ortalamanın oldukça altında yani kelepire yakın olarak işlem görüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    4. çeyrek gelsin kapsamlı bir analiz yaparız, kelepir sayılmassa da ortalamanın oldukça altında yani kelepire yakın olarak işlem görüyor
    gemiş zamaüzel bir temel analiz yapmıştım. hafta tekrardan bi güncelleme yapalım. bakalım bakalım nereye düşmüş pd/dd
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3. Önceki açıklamaya göre Planlı bakım çalışması bitmiş olmalı ama Kap açıklaması hâlâ yok.
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Orç Yazıyı Oku
    Önceki açıklamaya göre Planlı bakım çalışması bitmiş olmalı ama Kap açıklaması hâlâ yok.
    Y.T.D.

Göltaş, 1'inci fırının bakım çalışmalarının ardından 27 Aralık'ta faaliyete geçmesini bekliyor09/12/2024 06:21:00
    Göltaş, 1'inci fırının bakım çalışmalarının ardından 27 Aralık'ta faaliyete geçmesini bekliyor.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"18.11.2024 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile duruş bildiriminde bulunduğumuz 1.fırınımızın bakım çalışmalarının halen devam etmesi nedeniyle, 27.12.2024 tarihinde faaliyete geçmesi beklenmekte olup, klinker stokumuz tam kapasite çimento üretmeye yetecek seviyededir ve bu duruştan çimento üretim ve satışlarımız etkilenmeyecektir. "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter
    böyle bir bilgi vardı , resmi açılışa ait bilgi yok

5. Bu haberi kast etmiştim sayın foton.Bugün 27 Aralık planlı bakım çalışması bitirildi fırın devreye alındı bilgisi verilmeliydi.Ama ses yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Orç Yazıyı Oku
    Bu haberi kast etmiştim sayın foton.Bugün 27 Aralık planlı bakım çalışması bitirildi fırın devreye alındı bilgisi verilmeliydi.Ama ses yok.
    Pazartesi yatırımcı ilişkilerini arayayım mail dönmüyorlar 526 dan vermeyen elimi napayım tarmanın olduğu bütün tahtalar kanser eder adamı kıbrıstaki yatırım tesismi kuracaklar veya hazır mamül alım satımımı nedir bilen varmı inşaat malzemesi ürün gamı çok geniş hangi ürünler yaz yaz dönüş yok bilen varsa yazarmı bu at penisleri çok ketum iyi hafta sonları esen kakın iyi yıllar forumdaşlar sağlam içerde kaldım bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Pazartesi yatırımcı ilişkilerini arayayım mail dönmüyorlar 526 dan vermeyen elimi napayım tarmanın olduğu bütün tahtalar kanser eder adamı kıbrıstaki yatırım tesismi kuracaklar veya hazır mamül alım satımımı nedir bilen varmı inşaat malzemesi ürün gamı çok geniş hangi ürünler yaz yaz dönüş yok bilen varsa yazarmı bu at penisleri çok ketum iyi hafta sonları esen kakın iyi yıllar forumdaşlar sağlam içerde kaldım bakalım
    sattırmaya çalışıyor olabilirler, yıllık kar gelsin önümüzü görelim,
    yukarda bir forumdaş favök her çeyrekte düşüş gösteriyor demişti, son çeyrek ve faiz düşüşü normalleşme müteakip nasıl bilançolar gelecek merakla sabırla bekleyeceğim.
    iyi haftasonları ,yeni yıl göltşa hareket getirisin inşaAllah

8. kim bu tahtayı baskılıyor bütün çimentolar artı üç dört utanmaz ahlaksız allahsızlar yönetim size güvenip para yatırdık şirketinize çocukları

Sayfa 338/345 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •