Önceki açıklamaya göre Planlı bakım çalışması bitmiş olmalı ama Kap açıklaması hâlâ yok.
Y.T.D.
Göltaş, 1'inci fırının bakım çalışmalarının ardından 27 Aralık'ta faaliyete geçmesini bekliyor09/12/2024 06:21:00
Göltaş, 1'inci fırının bakım çalışmalarının ardından 27 Aralık'ta faaliyete geçmesini bekliyor.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"18.11.2024 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile duruş bildiriminde bulunduğumuz 1.fırınımızın bakım çalışmalarının halen devam etmesi nedeniyle, 27.12.2024 tarihinde faaliyete geçmesi beklenmekte olup, klinker stokumuz tam kapasite çimento üretmeye yetecek seviyededir ve bu duruştan çimento üretim ve satışlarımız etkilenmeyecektir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
böyle bir bilgi vardı , resmi açılışa ait bilgi yok
Bu haberi kast etmiştim sayın foton.Bugün 27 Aralık planlı bakım çalışması bitirildi fırın devreye alındı bilgisi verilmeliydi.Ama ses yok.
Pazartesi yatırımcı ilişkilerini arayayım mail dönmüyorlar 526 dan vermeyen elimi napayım tarmanın olduğu bütün tahtalar kanser eder adamı kıbrıstaki yatırım tesismi kuracaklar veya hazır mamül alım satımımı nedir bilen varmı inşaat malzemesi ürün gamı çok geniş hangi ürünler yaz yaz dönüş yok bilen varsa yazarmı bu at penisleri çok ketum iyi hafta sonları esen kakın iyi yıllar forumdaşlar sağlam içerde kaldım bakalım
sattırmaya çalışıyor olabilirler, yıllık kar gelsin önümüzü görelim,
yukarda bir forumdaş favök her çeyrekte düşüş gösteriyor demişti, son çeyrek ve faiz düşüşü normalleşme müteakip nasıl bilançolar gelecek merakla sabırla bekleyeceğim.
iyi haftasonları ,yeni yıl göltşa hareket getirisin inşaAllah
kim bu tahtayı baskılıyor bütün çimentolar artı üç dört utanmaz ahlaksız allahsızlar yönetim size güvenip para yatırdık şirketinize çocukları
Yer İmleri